Kıbrıs Kaya Artemis Otel’de 25 Haziran Cumartesi gecesi sahne alan Ebru Gündeş kendisini izlemeye gelen hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.
Kıbrıs Kaya Artemis Otel’de 25 Haziran Cumartesi gecesi sahne alan Ebru Gündeş kendisini izlemeye gelen hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Ayakligazete.com’un haberine göre, 5 aylık hamile olan Gündeş, Hollywood yıldızlarının vazgeçilmez markası Marchesa imzalı somon renkli robadan elbisesi ile göz kamaştırdı.
Kaya Artemis balo salonunda 1500 kişiye konser veren Ebru Gündeş misafirlerin şarkılara baştan sona eşlik etmesi üzerine orkestrasıyla beraber konukları ayakta alkışladı.
DOĞUM SONRASI RAPÇİ OLACAĞIM
Kaya Artemis sahnesi sırasında davulcunun sürpriz bir ritim yapması üzerine şarkıyı yarıda kesen Gündeş, ‘‘ Beni rapçi sandınız galiba. Doğurduktan sonra altıma pantolon çekip rapçiler gibi ye ye diye sahnelere çıkacağım.’’ diyerek bütün salonu kahkahaya boğdu.
BU ŞARKIYI EN İYİ İBRAHİM TATLISES SÖYLER
Kaya Artemis konseri sırasında Selami Şahin’in ‘Yalan’ şarkısını söyleyen Ebru Gündeş “Bunu güçlü yorumuyla en iyi İbrahim Tatlıses söyler. Ben de onun kadar olmasam da kadın sesler arasında fena sayılmam.” Diyerek hem İbrahim Tatlıses’i hem de kendisini övmeyi ihmal etmedi. Bunun üzerine salondan büyük alkış alan Ebru Gündeş şarkıyı tekrar söyleyerek bis yaptı
http://www.ayakligazete.com.tr/galeri.asp?id=18