KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  SERDAR ORTAÇSERDAR ORTAÇ  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Sayın site üyeleri ve misafirleri en çok paylaşım ve katılım yapan üyemize ödül var,Ödül sitedeki gruplara üye olmaktan ibaretdir.Yönetim tarafından hangi gruba üye yapılacak olmanız sitedeki paylaşımlarınızın,katılımlarınızın sayısından ve sitede aktiv olma zamanınızdan asılıdır..Bundan asılı olarak grup Admin,Co Admin,Süper Moderatör,Moderatör ve ya Haberci ola bilir.Saygılarımızla SERDAR ORTAÇ FAN SİTESİ YÖNETİMİ.

Simge: 'Mutlu olsun diye Serdar ne isterse yaptım'

YazarMesaj
shady serdar
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
shady serdar

Simge: 'Mutlu olsun diye Serdar ne isterse yaptım'  Empty
MesajKonu: Simge: 'Mutlu olsun diye Serdar ne isterse yaptım'    Simge: 'Mutlu olsun diye Serdar ne isterse yaptım'  Icon_minitimeÇarş. Tem. 13, 2011 5:49 am

Müzik dünyasında ‘Yeni Çıktı’ adlı ilk albümüyle artık kendi kanatlarıyla uçmaya başlayan Simge ile Serdar Ortaç polemiğini, jartiyerli klibini, kendi bestelerini ve gelecek planlarını konuştuk.

Etiler’de bir kafede buluştuk Simge’yle. Hem telaşlı hem heyecanlıydı. Elbette konumuz ilk albümü oldu öncelikle...

‘Yeni Çıktı’ ilk albümün oldu. Ama artık bunun için yeni çıktı diyemeyiz ve öncelikle aldığın tepkileri, çizdiğin başarı grafiğini öğrenebilir miyiz?
Albümüm iki aydır piyasada. Albümüm yeni ama ben piyasada yeni değilim. 10 yıldır müzik dünyasındayım. İlk albümümü bir yılda hazırladım. Şarkılarım yeni yeni farkediliyor, radyolar sık sık çalıyor. Biliyorsunuz bugüne kadar vokal yaptım genellikle. Elbette vokal yapmak keyifli ama tek başına bir sorumluluğu yüklenmek de gerekiyor. Bu daha zor ama bu zoru yaşamam gerekiyordu. İnsanlar yeni yeni yüzümü tanımaya başladılar. Beni tanımaları müthiş hoşuma gidiyor. Soyadım Fıstıkoğlu’dur ama sadece adımı kullanmak istiyorum.

En çok hangi şarkı ya da şarkılar beğenildi?
Albümümde altı şarkı var. Ancak şu anda ‘Başı Dertte’ ve ‘Ödeme Vakti’ çok beğeniliyor. Ayrıca slow şarkılardan ‘Misafir’ ve ‘Vicdanın Affetsin’ seviliyor. Çok güzel gidiyor.

Senin albümünden ve şarkılarından önce Serdar Ortaç polemiğin gündeme geldi. Pek çok kişi “Simge, ilk albümüyle dikkat çekmek için Serdar Ortaç polemiğini yem olarak kullandı” yorumunu yaptı. Ne diyeceksin?
Ne yazık ki çok kişi, Serdar Ortaç’ın sırtına binmeye çalıştığımı, onu kullanma çabasında olduğumu sandı. Oysa ben sadece kendi kanatlarımla uçmak istiyorum. Albümüm çıkma sürecine girince, iki ay önce Serdar’la yollarımızı ayırdık. Çünkü promosyonum için zaman ayırmam gerekirdi. Onun konserlerine çıkamazdım bu durumda. Son iki yıldır Serdar’la çalıştım, o benden, ben de ondan memnundum. Ancak albüm yapmalıydım ve artık kendi kanatlarımla uçmam gerekiyordu.

Serdar Ortaç “Simge beni arkamdan vurdu” demekle neyi kastetti? Bizim bilemediğimiz başka bir ilişkiniz mi vardı?
Sahnede, “Simge’nin albümünü alın” diyen Serdar’ın birden değişmesi ve bu şekilde konuşmasına çok şaşırdım.

Serdar Ortaç, senin albüm yaptığını gerçekten bilmiyor muydu?
Biliyordu elbette. Ben albüm yapacağımı ilk ona söyledim.

Serdar Ortaç çok iyi bir şarkıcı, sağlıklı da bir erkek. Sana karşı bir tutkusu olmasın!
(Gülüyor) Bana gizli bir tutkusu olacağını sanmıyorum. Benim sahnedeki performansımı beğeniyordu. İyi dans eden, iyi şarkı söyleyen, sahnesine renk katan bir karakterdim. Bu yüzden kırıldı galiba. Ancak bir gün nasılsa ayrılacaktım.

Bir albüm sözü vermiş miydi sana?
Arada bir söylerdi, “Sana albüm yapacağım” diye. Ancak hiçbir zaman hayata geçmedi bu. Benim en büyük amacım buydu. Erdem Kınay’dan teklif gelince, çok heyecanlandım ve kabul ettim. Çok beğendiğim ve güvenebileceğim bir müzisyen, aranjördür kendisi. Zaten bu netleşince hemen Serdar Ortaç’a söyledim, o da “Hayırlısı olsun, bu senin hayatın” dedi.

Bu arada bana garip gelen bir başka olay daha var. Serdar Ortaç’ın vokalistiyken, ilk albümüne bir tek Ortaç şarkısı koymamış olman. Şarkıların hepsi Erdem Kınay’a ait...
Bu albümü Erdem Kınay’la yaptım. Bütün şarkılarımı o tek başına yaptı. Dışarıdan beste almak istemedik.

Belki Serdar Ortaç bu anlamda kırılmış olabilir.
Olabilir. Aslında birbirlerini çok seven insanların birbirlerine karşı daha hassas oldukları, daha çok kırıldıkları söylenir.

“Sitem sevgiden doğar” derler...
Evet, anlatmak istediğim buydu. İnsan sevdiğine sitem edermiş. Aslında aramızda bir gerginlik oldu ama ben ona hep dürüst davrandım. Bu olayda gizlim saklım olmadı. Ancak öyleymişim gibi gösterilmek biraz beni kırdı açıkçası.

Ama Serdar Ortaç’ın da kırılabileceği açıklamaların var. Mesela “Serdar’la çalışmak çok zor” demişsin. “Resmen dansöz oldum, göbek atmaktan zayıfladım. Her işi ben yapıyordum” demişsin...
Sahnede, sahnenin getirdiği her şeyi yapıyordum. Serdar’ın sahnesi çok hareketlidir. Bazı şarkılarda benim dans etmemi istiyordu ve ortaya çıkıp şakır şakır oynuyordum. O ne istiyorsa, mutlu olsun diye yapıyordum sahnede. Çünkü bana göre sahnede her şeyi yapmak mübahtır. Bütün bunlar hoşuma gittiği için yaptım elbette.

Elini vicdanına koyarak söyler misin, Serdar Ortaç nasıl birisidir? Çünkü “Serdar’la çalışmak zor” demiştin...
“Zor” derken, olumsuz değil. Çok çalışkandır, inanılmaz prensip sahibidir, çok iyi bir sanatçıdır. İki yıl yanındaydım. İki yıl maddi ve manevi olarak çok güzel bir hayat yaşadım. Serdar’ın hakkını ödeyemem. Her şeyden önce ondan çok şey öğrendim. Çok yoruldum ama sahne enerjisiyle hep tazelendik, kendimizi yeniledik.

Serdar Ortaç’tan önce vokal yaptığın sanatçılardan destek gördün mü?
Gülşen’den ve Yaşar’dan destek gördüm. Gülşen bana şarkı armağan etti ama ben ilk albüm olduğu için almadım. İkinci albüme sürpriz yaparım diye düşünüyorum. Bu ilk albümüm sadece Simge olsun istedim. Bu yüzden de, kimse kırılmasın bana.

http://www.haftasonu.com.tr/index.php/roportaj/item/307-simge-mutlu-olsun-diye-serdar-ne-isterse-yaptim.html?tmpl=component&print=1

Simge: 'Mutlu olsun diye Serdar ne isterse yaptım'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» UZUN SÜRE SERDAR ORTAÇ’IN VOKALİSTLİĞİNİ YAPAN SİMGE SAĞIN’DAN “SERDAR’I HEP SEVECEĞİM” AÇIKLAMASI!.
» Simge Sağın: "Serdar'ı Hep Seveceğim"
» Mirvaha(serdar<3tuba) Doğum günün kutlu olsun ablacım
» FLAŞ!.. EBRU GÜNDEŞ VE EŞİNDEN İBRAHİM TATLISES'E "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ!.. GÜNDEŞ VE EŞİ TEDAVİSİ DEVAM EDEN TATLISES'E HEM HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ HEM DE MORAL VERDİ!.. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..
» simge bu sarkiyla serdara satasiyor gonderme yapiyor dinleyin