Hayat dersini tuvalette almis
Bu yaz Cemil Topuzlu Harbiye Açikhava Tiyatrosu'nda iki konser veren ünlü sanatçi Serdar Ortaç, önceki
aksam yeniden Açikhava sahnesinde hayranlariyla bulustu.Sahne sovlari ve sik kostümüyle begeni toplay-
an Ortaç, sahnede seyircileriyle dertlesmeyi de ihmal etmedi. Babasiyla ilgili bir anisini anlatan Ortaç,
"Babamla tornacilik yaparken bir gün bana tuvalet temizlettirdi. Babama gidip, 'Dükkan bizim, niye ben tuva-
let temizliyorum' diye sordum. Babam ise; 'Bu sana hayat dersi olsun' dedi" seklinde konustu.
ASKTAN YANA ÇOK DERTLI!
Ask acisindan yakinan ünlü sanatçi, "16 yildir sizlerleyim. 500'e yakin sarkiyaptim. Hepsinde bir aci vardi.
Ask bu kadar kolay bulunmuyor" diyerek dert yandi. Asik olanlarin el kaldirmasini isteyen Ortaç, neredeyse
herkes el kaldirinca, "Yalan söylüyorsunuz! Ask bu kadar kolay degil" dedi. Kendisini izleyen herkese tesekkür
eden sarkici, "Size 16 yilin tüm sarkilarini söyleyecegim. Harika bir gece yasacagiz. Bütünsarkilari beraber
söyleyecegiz" diye konustu.
KONSERLERI ABARTTIM
Konser öncesi basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Serdar Ortaç, koltuklarin bos olmasiyla ilgili "Galiba
konserleri abarttim. Istanbul'da her yerde konser verdim. Bir de bilet fiyatlari yüksek" dedi. Bu arada Ortaç'i
izlemeye gelenler arasinda bulunan Tan ön siradaki bir izleyiciyi göstererek gazetecilere "Serdar'in yeni sevgilisi
bu kiz" dedi.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/08/08/kucukken-tuvalet-temizlemis