KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  SERDAR ORTAÇSERDAR ORTAÇ  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Sayın site üyeleri ve misafirleri en çok paylaşım ve katılım yapan üyemize ödül var,Ödül sitedeki gruplara üye olmaktan ibaretdir.Yönetim tarafından hangi gruba üye yapılacak olmanız sitedeki paylaşımlarınızın,katılımlarınızın sayısından ve sitede aktiv olma zamanınızdan asılıdır..Bundan asılı olarak grup Admin,Co Admin,Süper Moderatör,Moderatör ve ya Haberci ola bilir.Saygılarımızla SERDAR ORTAÇ FAN SİTESİ YÖNETİMİ.

REINA SAVAŞLARI… BÖLÜM 1

YazarMesaj
shady serdar
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
shady serdar

REINA SAVAŞLARI… BÖLÜM 1 Empty
MesajKonu: REINA SAVAŞLARI… BÖLÜM 1   REINA SAVAŞLARI… BÖLÜM 1 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 07, 2011 7:48 am

Serdar Ortaç’ın yine arkadaşım dostum dediği bir başka güzel, Irmak Atuk ile çok samimi pozlarının basına yansıması sonucu ortalık karıştı.

Geçtiğimiz günlerde Serdar Ortaç’ın yine arkadaşım dostum dediği bir başka güzel, Irmak Atuk ile çok samimi pozlarının basına yansıması sonucu ortalık karıştı.

Bu pozların çekildiği mekan olan Reina’nın işletme Müdürü Ali Ünal haberin manşet olduğu günün gecesi basın mensubu arkadaşlarımız ile tartışıp mekana girmelerini yasaklamış. Yasak sebebini ise Serdar Ortaç’ın “Ya ben, ya onlar” deyip kendisini bir seçim yapmak durumunda bıraktığı olarak açıklamış.

Öncelikle basına yansıyan pozların hiç de masumane olmadığını gördük. Serdar Ortaç artık şu gayri samimi açıklamalarından vazgeçsin. İnsanları yanlış yönlendirmesin. Daha öncede yazdık çizdik, şimdide söylüyoruz arkadaşlık kavramının ne olduğunu biri Ortaç’a bir şekilde öğretmeli. O haberin bir diğer kahramanı Irmak Atuk ‘da Serdar Ortaç’a uyarak arkadaşız dedi. Bizde içlerimizden kocaman bir yuh devenin nalı çektik.
Olaylar bunlarla da sınırlı kalmadı. Daha sonra Ali Ünal ile bu konuşmayı sadece Serdar Ortaç’ın değil Demet Akalın’ın da yaptığı söylemleri ortalıklarda dolaşır oldu. Ben şahsen Demet Akalın’ın böyle bir olaya karıştığını sanmıyorum.

Nitekim ortada bir haber bir yasak ve birkaç iddia var. En kısa zamanda bu olayda adı geçenlerin iddiaları yanıtlayıp bize doğrunun ne olduğunu bildirmeleri gerek.
Son olarak da bir hatırlatma yapmak istiyorum. Reina bugün marka bir işletme doğru… Peki yanlış olan ne? Reina markası oluşurken en büyük pay ne Serdar Ortaç’ın ne Demet Akalın’ın nede başka bir sanatçının en büyük pay basın mensuplarının… Bu da Sayın Ali Ünal’a ufak bir hatırlatma olsun…
Saygılarımla…

REINA SAVAŞLARI… BÖLÜM 1
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» “BU SAATTE ÇÖPÇÜ!..” DEMET AKALIN, ÖNCEKİ GECE REINA'DA EĞLENDİ!.. ÇIKIŞTA, SABAHA KADAR ÇALIŞAN ÇÖPÇÜLERİ GÖREN AKALIN, BAKIN NE SÖYLEDİ?..