Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç dün gece Kuruçeşme’deki bir oyun salonundan çıkarken Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi. Ayaklıgazete.com’un haberine göre, ünlü şarkıcı son günlerde sessiz kalmayı tercih ettiğini açıkladı. Yaşlandıkça kendisini frenlemeyi öğrendiğini dile getiren ünlü sanatçı Serdar Ortaç ‘’Terör ve deprem olayları beni derinden yaraladı ama artık konuşmuyorum, kendimi frenliyorum yoksa ben ağzımı açarsam kötü olacak biliyorum’’ şeklinde konuştu. Ünlü popçu Serdar Ortaç henüz bir yardımda bulunmadığını fakat bir geceye davet olduğunu, gerekli olan yardımı yapacağının da altını çizdi.
BOŞ BOĞAZIM!
Geçtiğimiz günlerde Megastar Tarkan’a ‘’O herif’’ diyerek hitap etmesi gündemi oldukça meşgul etmişti. Konuya açıklık getiren ünlü popçu Serdar Ortaç şöyle konuştu; ‘’Ben aslında öyle bir şey demedim. Bana birisi geldi ve geçen gün Tarkan’la baş başa yemek yemişsiniz diyince, bende kendi kendime ben adamı 1 senedir görmüyorum, bu nasıl olur diye söyledim. Tabi adam herif oldu Allahtan herif başka bir şey olmadı. Kabul ediyorum bazen boş boğazım bu da açık yürekli oluşumdan kaynaklanıyor.''
ÇİÇEK GÖNDERDİM!
Geçtiğimiz günlerde anne olan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’le yakın arkadaş olan Serdar Ortaç doğumdan sonra ziyarete gidemediğini açıkladı. Kendisini bizzat telefon açıp tebrik ettiğini dile getiren ünlü sanatçı ‘’Ebru üzerindeki stresi bir atsın. Şuanda oldukça yoğundur toparlasın kendisini, o zaman gitmeyi düşünüyorum ama haberini alır almaz çiçek gönderdim. Ben gidemedim’’ dedi.
Son günlerde asık suratıyla objektiflerin karşısına geçen Ortaç’ın eski neşesinin olmadığı dikkatlerden kaçmadı. Her zaman güler yüzlü görmeye alıştığımız başarılı popçuya ne olduğu sorusu kafalarda soru işareti bıraktı.(Ayakligazete.com
)
http://www.ayakligazete.com.tr/galeri.asp?id=31