Ebru Gündeş’in hayır kurumları yararına sahne kostümlerini satışa çıkardığı projesi ebrugundessatiyor.com şimdiye kadar 59 adet kostüm satışıyla, Mehmetçik Vakfı, Çocuk Esirgeme kurumu, Darüşşafaka, Omurilik Felçlileri Derneği başta olmak üzere birçok vakfa toplam 47.850 TL bağış göndermeyi başardı.
Bu mutluluğunu paylaşmak isteyen sanatçı “Satın almak ve giyinmek hiç bu kadar anlamlı olmamıştı, hissedeceksiniz “ diyor ve ekliyor. “ Birçok vakfın yardım gecelerinde destek amaçlı sahne alıp, projelerinde çalışarak onlar adına bir şeylere vesile olabiliyoruz. Bu çok mutluluk verici. Ama ebrugundessatiyor.com hiçbir kuruluştan ya da şahıstan maddi yardım almadan tamamen kendi imkânlarımla vakıflara katkıda bulunmaya çalıştığım ve Dünyada ilk olan bir proje. Gördüğümüz sonuçlarla da ekip olarak bunun haklı gururunu yaşıyoruz.
Bağışta bulunarak 59 adet elbiseyi satın alan ve bu meblağlarda bir yardımı yapabilmemizi sağlayan, dolayısıyla projemize gönüllerini koyan bütün hayırseverlere sonsuz teşekkür ederim”
Unutmayalım; Ebru Gündeş’ in, değerinin çok altında satışa çıkardığı dünya markası kostümlerinden birine sahip olmanız için, bedelini istediğiniz bir hayır kurumuna bağış yapmanız yeterli…