KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  SERDAR ORTAÇSERDAR ORTAÇ  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Sayın site üyeleri ve misafirleri en çok paylaşım ve katılım yapan üyemize ödül var,Ödül sitedeki gruplara üye olmaktan ibaretdir.Yönetim tarafından hangi gruba üye yapılacak olmanız sitedeki paylaşımlarınızın,katılımlarınızın sayısından ve sitede aktiv olma zamanınızdan asılıdır..Bundan asılı olarak grup Admin,Co Admin,Süper Moderatör,Moderatör ve ya Haberci ola bilir.Saygılarımızla SERDAR ORTAÇ FAN SİTESİ YÖNETİMİ.

20'12'den vurdu!

YazarMesaj
shady serdar
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
shady serdar

20'12'den vurdu! Empty
MesajKonu: 20'12'den vurdu!   20'12'den vurdu! Icon_minitimePerş. Ocak 05, 2012 1:04 am

Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Serdar Ortaç, her yılbaşında olduğu gibi 2012'ye de sahnede 'merhaba' dedi. Kıbrıs'taki Cratos Premium Hotel'de konuklarına muhteşem bir yılbaşı gecesi yaşatan Ortaç, hem eğlendirdi hem eğlendi. 2011'in kendisi için kötü geçtiğini söyleyen Serdar Ortaç, 2012'ye hızlı bir giriş yaptı.

'ONA ÇOK AŞIĞIM'
Birkaç gün önce kumardan 2 milyon TL kazanan ünlü popçu, yeni yılın ilk saniyelerini aşkla karşıladı! Kendisini en ön sıradan dinleyen yeni sevgilisiyle dudak dudağa öpüşerek 2012'nin gelişini kutlayan Serdar Ortaç, "Evlenirim demiyorum ama yeni sevgilime çok aşığım" dedi.

HEM KUMARDA HEM AŞKTA KAZANDI
Popçu; "kumarda kazanan aşkta kaybeder" inanışını çürüttü. Serdar Ortaç, birkaç gün önce kumardan kazandığı 2 milyon TL için; "Şans, 15 sene sonra yüzüme güldü" dedi ve ekledi:

"Bugüne kadar kumara verdiğim paraları makine kustu. Haydan gelen huya gitti. 2 milyon TL ile tüm borçlarımı ödedim. Bu para, bana kumar oynamamam için Allah'ın işareti."

20'12'den vurdu!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» YOKSA İBO'YU TEFECİLER Mİ VURDU?