Sibel Can hepsi dinleyicilerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Günay programının son galasını yaptı. Oğlu Engincan’ın doğum gününü kutlamak için Miami’ye uçacak olan Sibel Can ‘Keşke orda da Günay olsa. Hem güneşleniriz hem de şarkı söyleriz’ dedi.
Ayakligazete.com’un haberine göre, Sibel Can’ı Günay’daki son galasında sanatçı dostu Ebru Gündeş, Reza Zarrab, Armağan Çağlayan, Lerzan Mutlu, Hundai Assan’ın sahibi Ali Kibar, sosyetik güzel Melissa Eliyeşil ve Esin Maraşlıoğlu da yalnız bırakmadı. Sibel Can, Nur Yerlitaş imzalı üç ayrı kostümüyle sahnede bir an olsun yerinde durmadı. Şarkılarıyla dinleyicilerini mest eden Sibel Can, daha sonra sahneye Ebru Gündeş’i davet ederek, şarkı söylemesini rica etti. Gündeş Sibel’ciğim çok güzelsin, sesin de güzel, harikasın. Bu gece güzel bir ses dinlemenin keyfini herkesle birlikte yaşıyorum’ diyerek mikrofonu eline aldı ve ‘Senin Olmaya Geldim’ ve ‘Kaçak’ adlı şarkıları söyledi.
Şarkılarını bitirdikten sonra Sibel Can’a ‘Ben bir de senin gibi güzel dans edebilirsem bu işi kıvıracağım’ deyince güzel sanatçı ‘O zaman hemen deneyelim. Dizlerini kır ve titremeye başla’ dedi. Sibel Can ile birlikte dans eden Ebru Gündeş, ilk dans dersindeki başarısıyla izleyicilerden büyük alkış aldı.
http://www.ayakligazete.com.tr/galeri.asp?id=18&pid=1