Serdar Ortaç'ın hep uçuk-kaçık haberlerini okuruz… Resimlerle süslenen bir sayfanın en baş konusu olur zaman içinde… Yanında beş veya altı yabancı modelle gezer ve poz verir. Gittiği yerlerde onu görüntüleyecek birkaç kamera ve foto muhabiri mutlaka vardı. Kaçırmaz kerata!
Bundan ekmek yiyor, reklam yapacak ki, gündem de kalsın… Öyle bir yol tutturmuş belli ki… Ajans sahibi değilmiş bizim Serdar… Öyle diyo vallahi… Efendim sıkı arkadaşları varmış ona kıyak yapmaya getiriyor işi… Neden bu kadar çok mankenle gezer? Onu bilemiyoruz… Kendi bilir… Vardır bir hikmeti elbet… Son olayı ise kazandığı, kumardan elde ettiği büyük bir paranın rengi… Tamı tamına 1 milyon 200 bin dolar… Bir makine, bir kol çekiş ve akan paralar… Ortalık ayağa kalktı… Kazandı Serdar, hem de iyi para… Sonra ardı ardına açıklamalar geldi… Bu parayla borçlarının kapatacağı haberi… Serdar öyle dedi dendi. “Borçlarımı temizlerim inşallah” Maşallah Serdar'cığım kapat elbet, borçlu kalma millete… Dileğimiz essahtan… Baktım da Serdar yine bir açıklama yapmış…” Ben oralarda para vermeden fiş alıyorum. Arkadaşım onlar… Kazandığım para doğru. Ama beş kuruşunu almadım. Fişe para vermedim ki alayım”
Karıştırdık resmen… Bizde mi hata, Serdar'da mı? Bizimkiler mi abartıyorlar, Serdar mı bizimle kafa buluyor? Gel çık işin içinden…
O zaman söylenenler doğru… Ajans sahibi arkadaşlarına kıyak yapıyorsun, böyle yabancı foto modeller var diye, zira bir açıklaması daha var. THY bile bu mankenleri reklamlarında kullanıyor diye, bi de Kıbrıs, otel ve kazanılan para tamamen reklam…
Gerçekten kazandın da, vergiciler bindi tepene kıvırdın mı?
Ama Serdar kardeşe kızmayın ne olur? O sahne sanatçısı, program yapıyor elbet reklama ihtiyacı var kardeşim… Bir aldatmaca söz konusu ama… Bizler mi abartıyoruz bu Serdar haberlerini, Serdar mı bizimle kafa buluyor?!!