KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  SERDAR ORTAÇSERDAR ORTAÇ  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Sayın site üyeleri ve misafirleri en çok paylaşım ve katılım yapan üyemize ödül var,Ödül sitedeki gruplara üye olmaktan ibaretdir.Yönetim tarafından hangi gruba üye yapılacak olmanız sitedeki paylaşımlarınızın,katılımlarınızın sayısından ve sitede aktiv olma zamanınızdan asılıdır..Bundan asılı olarak grup Admin,Co Admin,Süper Moderatör,Moderatör ve ya Haberci ola bilir.Saygılarımızla SERDAR ORTAÇ FAN SİTESİ YÖNETİMİ.

FLAŞ!.. “MUHTEŞEM BİR EVLAT KAYBETTİM!..” PAZARTESİ SABAHI HAYATINI KAYBEDEN ÜNLÜ SENARİST MERAL OKAY’IN BABASI, KIZININ ANİ ÖLÜMÜ HAKKINDA KONUŞTU!.. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

YazarMesaj
shady serdar
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
shady serdar

FLAŞ!.. “MUHTEŞEM BİR EVLAT KAYBETTİM!..” PAZARTESİ SABAHI HAYATINI KAYBEDEN ÜNLÜ SENARİST MERAL OKAY’IN BABASI, KIZININ ANİ ÖLÜMÜ HAKKINDA KONUŞTU!.. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..        Empty
110412
MesajFLAŞ!.. “MUHTEŞEM BİR EVLAT KAYBETTİM!..” PAZARTESİ SABAHI HAYATINI KAYBEDEN ÜNLÜ SENARİST MERAL OKAY’IN BABASI, KIZININ ANİ ÖLÜMÜ HAKKINDA KONUŞTU!.. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Pazartesi sabahı akciğer kanseri tedavisi görürken vefat eden Meral Okay (53), dün toprağa verildi. Ünlü senarist ve oyuncunun 82 yaşındaki babası Ata Katı, kızının ardından “Tek söyleyeceğim, muhteşem bir evlat kaybettim” dedi.

ÜNLÜ senarist, şarkı sözü yazarı ve oyuncu Meral Okay dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Bebek Hümayun-u Abad Camisi’nde düzenlenen törende taziyeleri kabul eden Meral Okay’ın babası Ata Katı, “Gösterdikleri ilgiden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Tek söyleyeceğim muhteşem bir evlat kaybettim” dedi.

Cenaze töreninde, kalabalık nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı. Meral Okay’ın yakın dostu Sezen Aksu, oğlu Mithatcan Özer, Özcan Deniz, Serdar Bilgili, Bedri Baykam, Erol Evgin, Çağan Irmak, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Timur Savcı, Hülya Avşar, Emel Sayın, Işın Karaca, Meltem Cumbul, Nükhet Duru, Yılmaz Erdoğan, Vahide Gördüm ve Ali Sunal’ın da arasında bulunduğu çok sayıda sanatçı, törende hazır bulundu. Törene katılamayan Türkan Şoray, Ajda Pekkan ve Nurgül Yeşilçay’ın ise çiçek gönderdikleri görüldü. Tabutunun önünde üzerinde “Seni Seviyoruz” yazılı bir çelenk duran Çerkez kökenli sanatçının cenazesine çeşitli Çerkez dernekleri de çelenk gönderdi.

Okay’ın tabutu, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Araç tekbirler ve alkışlar eşliğinde camiden ayrıldı. Meral Okay’ın cenazesi, Zincirlikuyu Mezar-lığı’nda, 1993 yılında ölen eşi Yaman Okay’ın yanında toprağa verildi.

GÜLE GÜLE DOSTUM

Sezen Aksu, cenaze namazının kılınmasını caminin karşısındaki bir kafede bekledi. Son derece üzgün olduğu ve sürekli ağladığı görülen sanatçıyı, oğlu Mithatcan Özer ile yakın arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Aksu, cenaze namazı kılındıktan sonra Meral Okay’ın tabutu başına gelerek eski dostuyla vedalaştı. Güçlükle ayakta durabilen Aksu’nun zaman zaman “Allahüekber” diye mırıldandığı fark edildi.

BAŞBAKAN PEKİN'DE OKAY'I ANDI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da Pekin’de gazetecilerin sorularını yanıtlamadan önce Meral Okay’ın ölümü nedeniyle sanat camiasına başsağlığı diledi. Erdoğan, “Meral Okay hayata veda etti. Kendisine rahmet, yakınlarına ve sanat camiamıza sabırlar diliyorum” dedi.

Bu yazıyı burda paylaş : reddit

FLAŞ!.. “MUHTEŞEM BİR EVLAT KAYBETTİM!..” PAZARTESİ SABAHI HAYATINI KAYBEDEN ÜNLÜ SENARİST MERAL OKAY’IN BABASI, KIZININ ANİ ÖLÜMÜ HAKKINDA KONUŞTU!.. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!.. :: Yorum

Yorum yok.

FLAŞ!.. “MUHTEŞEM BİR EVLAT KAYBETTİM!..” PAZARTESİ SABAHI HAYATINI KAYBEDEN ÜNLÜ SENARİST MERAL OKAY’IN BABASI, KIZININ ANİ ÖLÜMÜ HAKKINDA KONUŞTU!.. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» FLAŞ!.. BU SABAH HAYATINI KAYBEDEN ÜNLÜ SENARİST MERAL OKAY, YARIN BEBEK'TEKİ TÖRENİN ARDINDAN ÖĞLE NAMAZINI MÜTAKİBEN, ZİNCİRLİKUYU MEZARLIĞINDA EŞİ YAMAN OKAY'IN YANIN DEFNEDİLECEK!.. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..
» FLAŞ!.. SON DAKİKA!.. “MUHTEŞEM YÜZYIL” DİZİSİNİN SENARİSTİ MERAL OKAY HAYATINI KAYBETTİ!.. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..
» FLAŞ!.. ÖNCEKİ GÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANAN ÜNLÜ SENARİST MERAL OKAY, MİRASINI KİMLERE BIRAKTI?.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..
» FLAŞ!.. SERDAR ORTAÇ’IN KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBEDEN BABASI MEHMET ORTAÇ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..
» FLAŞ!.. MERAL OKAY’IN ÖLÜMÜ İKİ DARGIN SANATÇIYI BİR ARAYA GETİRDİ!.. MAHSUN KIRMIZIGÜL VE ÖZCAN DENİZ, ÜNLÜ SENARİSTİN CENAZESİNE BİRLİKTE KATILDI!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..