| SERDAR ORTAÇ'IN 'KUMAR TUTKUSU' | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
shady serdar KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
Mesaj Sayısı : 1467 Kayıt tarihi : 02/12/10 Yaş : 34 Nerden : iran tebriz
| Konu: SERDAR ORTAÇ'IN 'KUMAR TUTKUSU' Ptsi Nis. 16, 2012 12:08 am | |
| Dünya'da ve Türkiye'de gösteri dünyasının ünlü isimlerinin zaafları son dönemde yine gündeme oturdu. Bu zaaflar arasında "kumar tutkusu", "uyuşturucu bağımlılığıyla" zirveyi paylaşıyor. İkisi de bağımlılık yaratıyor. Bu yüzden sahip olduğu her şeyi kaybeden ünlü sayısı hayli fazla… Kaybettikçe edilen yeminler, verilen sözler de cabası. Tıpkı Serdar Ortaç'ta olduğu gibi. Ünlü popçunun kumar tutkusu bilinen bir gerçek. Öyle ki Serdar Ortaç, bu tutkusu yüzünden "Kıbrıs"ta yaşıyor da diyebiliriz.
Piyasada para kazanmaya başladığı günden beri kumar tutkusu bilinen Ortaç, son olarak 2011'de bıraktığı(!) kumara, yeni yılda jet bir dönüş yaptı. Otel sahipleri tarafından 'masa'ya oturması yasaklanan ünlü popçu, o gün bugündür makinalarla haşır neşir. Öyle ki ünlü popçunun 2012 yılına makinadan 2 milyon 200 bin TL kazanarak girdiği ve bu rakam yüzünden baygınlık geçirdiği de herkes tarafından biliniyor. Ortaç, bu parayla kumar nedeniyle otele olan tüm borçlarını ödediğini açıklasa da, ocak ayından bu güne kadar geçen süreçte hesap defterini yine kabartmış! Yıllardır, "Eğer kumarda kaybettiğim parayı biriktirseydim bir servet sahibi olabilirdim" diyen Serdar Ortaç'ın kaçıncı servetini kaybettiği de merak konusu. | |
|
| |
Sevil ALIŞAN SORFAN
Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 18/02/11 Yaş : 28 Nerden : Azerbaycan-Bakü
| Konu: Geri: SERDAR ORTAÇ'IN 'KUMAR TUTKUSU' Salı Nis. 17, 2012 4:26 am | |
| yine bu kumar tutkusu.bi sey soyleyim mi.ben gittikce bu kumar haberlerine inanmaya basliyorum.bence serdar bir an once bi eyler yapmali.bence yalniz beni diyil baska fanlarini da kaybede bilir | |
|
| |
| Konu: Geri: SERDAR ORTAÇ'IN 'KUMAR TUTKUSU' Salı Nis. 17, 2012 4:52 am | |
| bence bu ozel hayatiyla ilgili tabi biz uzuliyoruz ama para onun ister yok eder isterse parasini daha da fazla olur | |
|
| |
Sevil ALIŞAN SORFAN
| Konu: Geri: SERDAR ORTAÇ'IN 'KUMAR TUTKUSU' Perş. Nis. 19, 2012 2:16 am | |
| tmm dogru soyluyosun ozel hayati.ama ben onu severken her seyiyle sanatiyle ozel hayatiyla sevdim.ama simdi.... | |
|
| |
| Konu: Geri: SERDAR ORTAÇ'IN 'KUMAR TUTKUSU' Cuma Nis. 20, 2012 12:15 am | |
| ben sanmiyorum ki kumar oynamis ola bildigini ama eyer oynasa da kendisi dedi serdar yani boylesine oyniyorum o kadar buyuk para koymiyorum gecmiste cok kaybetim ama simdi boylesine oyniyorum benim kendim gorusum su benim icin fark etmez ki o oynasin yada oynamasin bu hayat da herkesin bi seye tutkusu sevinci var serdar in da ki de bu napalim | |
|
| |
Sevil ALIŞAN SORFAN
| Konu: Geri: SERDAR ORTAÇ'IN 'KUMAR TUTKUSU' Paz Nis. 22, 2012 11:26 pm | |
| tmm her kesin bi tutkusu var.guzel tutkulardir hANI.aslinda saygiyla karsilamam gerek.cunku bu onun kendi tercihi.ama onu kendimden bile cok severken onun kendisini kumara kapdirmasi hosuma gitmiyor.bu onun icin yalnis bi tutku. | |
|
| |
| Konu: Geri: SERDAR ORTAÇ'IN 'KUMAR TUTKUSU' Ptsi Nis. 23, 2012 1:47 am | |
| evet yanlis bi tutku ama gecmis de cok para kaybetmis ama simdi oyle degil oylesine oyniyor | |
|
| |
Sevil ALIŞAN SORFAN
| Konu: Geri: SERDAR ORTAÇ'IN 'KUMAR TUTKUSU' Ptsi Nis. 23, 2012 3:35 am | |
| tmm.oylesine oynuyor.peki para kaybetti ya da kazandi haberleri ne? | |
|
| |
| Konu: Geri: SERDAR ORTAÇ'IN 'KUMAR TUTKUSU' Ptsi Nis. 23, 2012 3:50 am | |
| para onun isterse kayb eder isterse kazanir ben onun hesabini soramam ki | |