KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  SERDAR ORTAÇSERDAR ORTAÇ  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Sayın site üyeleri ve misafirleri en çok paylaşım ve katılım yapan üyemize ödül var,Ödül sitedeki gruplara üye olmaktan ibaretdir.Yönetim tarafından hangi gruba üye yapılacak olmanız sitedeki paylaşımlarınızın,katılımlarınızın sayısından ve sitede aktiv olma zamanınızdan asılıdır..Bundan asılı olarak grup Admin,Co Admin,Süper Moderatör,Moderatör ve ya Haberci ola bilir.Saygılarımızla SERDAR ORTAÇ FAN SİTESİ YÖNETİMİ.

Serdar Ortaç, yıllardır özlemini çektiği hayaline kavuşacak mı?

YazarMesaj
shady serdar
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
shady serdar

Serdar Ortaç, yıllardır özlemini çektiği hayaline kavuşacak mı? Empty
MesajKonu: Serdar Ortaç, yıllardır özlemini çektiği hayaline kavuşacak mı?   Serdar Ortaç, yıllardır özlemini çektiği hayaline kavuşacak mı? Icon_minitimePerş. Şub. 21, 2013 7:36 am

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ı daha önce yaşadığı birlikteliklerle, çalkantılı ve renkli hayatıyla pek çok kez ekranlarda izledik. Ve son olarak dokuz aydır birlikte olduğu sevgilisi Chloe Loughnan’la ilk kez özel bir röportaj verdi.

Şimdiye kadar hiçbir kız arkadaşınızla röportaj ya da özel fotoğraf çekimi yapmadınız. Yanılıyor muyum?
S. O: 1994’te meslek hayatıma başladığımdan beri hiç böyle bir şey yapmadım. Bu bir ilk oluyor.

* Demek ki Chloe bu tabuyu yıktı. Ne mutlu size... Nerede, nasıl ve ne zaman başladı bu aşk?
S. O: Chloe’ye güveniyorum. İnsanların birbirine güvenmesi çok önemli. İlişkimiz başlayalı dokuz ay oldu. Chloe model ve dokuz ay önce İstanbul’a çalışmaya geldi. Bir davet sırasında tanıştık ancak benim o sıralarda bir kız arkadaşım vardı. Chloe’yle de kız arkadaşımın yanında tanıştık. Sonra o kız arkadaşımla bir şekilde ilişkimiz bitti. Ben Chloe’yi 3-5 kez aradım; dışarıya çıkıp tanışmak adına ama o uzun zaman yanaşmadı. Sonra bir vesileyle ikna ettim ve onu İstinye Park’a götürdüm. Çok güzel bir gün geçirdik. Ertesi gün yine teklif ettim, “Benimle çıkar mısın?” diye ama yine olumsuz cevap aldım.

* Neden kabul etmediniz Chloe?
C. L: Hoşlanmadım önce ondan! Buraya ilk geldiğimde kız arkadaşı vardı ve kız da benim arkadaşımdı. Aslında “Arkadaşım” diyorum ama iş dolayısıyla tanışmıştık ve sadece 10 gündür tanıyordum. Yine de kabul edemedim, bana yanlış geldi bu durum. Kısa bir süredir tanıyor olsam da, saygıdan dolayı böyle bir şey istemedim.

* Dokuz aydır birliktesiniz. İlişkinizin nasıl bir dönemindesiniz şu anda?
S. O: İlişkiler giriş, gelişme, sonuç diye bir bölüme ayrılıyorsa eğer biz gelişme bölümündeyiz şu anda. İlişkiler genelde mutlulukla bitmez ama biz şu an mutlu olduğumuz bir aşamadayız. Sonuçta umarım bir ömür boyu aynı yastığa baş koyarız. En azından ben kendi açımdan şöyle söyleyeyim; Chloe’yle veda etmek isterim bu hayata...
C. L: Ben şu anda Serdar’la çok mutluyum.

* Hangi yönleri sizi Türk kadınlarından daha çok cezbetti?
S. O.: Aşkın Türk’ü İrlandalı’sı olmaz ki! Eğer Chloe değil Kamile olsaydı adı, ben onu yine sevecektim. Chloe çok başına buyruk ve hiçbir şeyin hükmüne girmeyen bir kadın. Chloe benim özel alanlarıma, arladaşlarımla olduğum alanlara hiç karışmıyor. Ben de hep böyle bir kadın istemiştim. Özgürlüğümü elimden almıyor... Türk kadınları erkeğini bu kadar özgür bırakamaz.

* Nasıl anlatırsınız birbirinize olan aşkınızı?
S. O.: Chloe benim için kırılgan bir çiçek gibi. Mesela manikür yaparken tırnağı mı acıdı? Benim canım acıyor. Beraber film seyrederken üşüdü mü? Ben titriyorum. Beraber izlediğimiz filmi beğenmedi mi? Ben de izlemek istemiyorum. Evet üzerine biraz titriyorum ama Chloe bu durumdan asla şımarmıyor. Başkasına ben böyle ilgi göstersem başıma çıkardı. Ama “Otur” deyince oturan bir kız da değil. Başına buyruk.
C. L.: Çalışmak için iki saatliğine evden çıksam bile, o iki saat içinde özlüyorum onu. Dokuz aydır buradayım. 15 günlüğüne annem çağırdı diye İrlanda’ya gittim. Üç gün sonra çıldırdım. Aşkı tarif edeceksem özlemektir benim için ve ben onu sürekli özlüyorum.

* “Her şeyim var bir tek aşk, mutlu bir birliktelik eksik” diyordunuz. Şu anda her şey tamam mı? O eksik taraf artık tamamlandı mı?
S. O: Bir eksik çocuk. Çünkü çok istiyorum bir çocuğum olsun ve o da Chloe’den olsun. Onun dışında her şey tamam.

* Sizi birlikte nikah masasında ne zaman göreceğiz?
S. O: Daha nişanlanmadık. Chloe’ye bunu anlattım. “Bu benim sana bağlılığımı anlatan bir yüzük” dedim. “Ben artık tek eşli ve seninim” dedim. Nişanı Chloe biraz daha büyüdükten sonra düşünüyoruz. Çünkü şu anda 21 yaşında. 23 yaşına geldiğinde resmileştireceğiz.

* Kendinizi seksi bulur musunuz?
S. O.: Kendimi seksi bulmam da, kadınların dilinden anladığımı düşünüyorum. Neler var şimdi, boylu poslu çocuklar. Cüce gibi adamım zaten. 1.69 boyundayım.

* Sizin için ‘beste fabrikası’ diyorlar. Bu kadar çok aşkı içinde barındıran söz yazmak duygusal olarak yormuyor mu insanı?
S. O.: Çok güzel soru. Aşka dair tüm duygularımı şarkılarımda anlattım. İçimde kalanları, özlemleri... Yoruldum. Hep o şarkıları yaşayarak yazdım. Antidepresanlar alıyorum hâlâ.

* Sizin şarkılarınızın sizden sonra en çok yakıştığını düşündüğünüz isim kim?
S. O.: Sibel Can, Ebru Gündeş, Gülben Ergen ve Bengü.

* Şöhret olmanın en ağır bedelini ne zaman ödediniz?
S. O.: En ağır bedeli “Askerlikten kaçtı” diye yargılanıp, hapse girerek ödedim. Üç ay hapiste yattım. O büyük ve ağır bir bedeldi. Serdar Ortaç tutuklansın ve insanlar bunu görüp akıllansın diye tutuklandım. Hapisteyken o üç ayın her günü üç gün gibi geçti. Ondan sonra da aşırı vatansever olduğum için yanlış anlaşıldım ve Ahmet Kaya düşmanı ilan edildim. Ki ben Ahmet Kaya’yı çok seviyorum. Yumrukladılar, dişimi kırdılar. Bedenimde yaptığım işin stresinden sağlam yer kalmadı. Bel fıtığı, boyun fıtığı, ayağımın biri zorlanıyor, saymakla bitmez yani.

* Sizin “Unumu eledim eleğimi astım” gibi bir haliniz var. Eski rekabet hırsı kalmadı mı?
S. O.: Kiminle rekabet edeceğim ki? Murat Boz mu? Tarkan mı? Yani kiminle? Ben popüler müzik yapmıyorum. Ben Osmanlı’dan kalan bir müzik yapıyorum. Ürettiğim şarkılar kimine göre anlamsız gelse de, zaman geçtikçe Şems-i Tebrizi gibi içinde mânâ bulacakları şeyler yazıyorum. Şimdiki gençlik Facebook gençliği, anlamıyorlar. Popüler müzik değil benimki. Bir tane daha Serdar Ortaç gelmeyecek. Alanımda tekim. Üstü yok. Varsa getirsinler yarışalım. Daha iyisi yok bunu kabul edelim. Ortadoğu’da, üçüncü dünya ülkelerinde gelinebilecek en üst nokta burası.

* Yıllardır süren ve herkes tarafından da bilinen bir kumar tutkunuz var. En büyük zaafınız kumar mı?
S. O.: Bak şimdi, insanlara göre kumar oynamam açık bir durum gibi geliyor ve “Bu herifi bu açığından vuralım” diyorlar. Ama bana göre bu bir açık değil. İstedikleri kadar bana kumarbaz desinler umurumda değil. Benim param, oynarım. Seviyorum, zevk alıyorum ve oynuyorum. Sen bile şu anda sorarken çekiniyorsun. Kumarbazım, seviyorum. Kime ne? Param benim değil mi? Millete oynadığım rakamlar çok büyük gelebilir ama bu göreceli bir kavramdır.

http://www.gecce.com/magazin/haber/serdar-ortac-yillardir-ozlemini-cektigi-hayaline-kavusacak-mi

Serdar Ortaç, yıllardır özlemini çektiği hayaline kavuşacak mı?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Serdar Ortaç’ın en acı günü Türk pop müziğin ünlü ismi Serdar Ortaç’ın babası Mehmet Ortaç, dün sabah vefat etti
» Serdar Ortaç - Sadede Gel .Serdar Ortaç yeni yazdığı şarkıyı ilk kez Popstar'da söyledi.
» SON DAKİKA!.. PETEK DİNÇÖZ-SERDAR ORTAÇ DÜETİ!!! PETEK DİNÇÖZ CANLI YAYINDA AÇIKLADI, “EVET, SERDAR ORTAÇ’LA DÜET YAPACAĞIZ”… ARIM BALIM PETEĞİM’DE ALİ EYÜBOĞLU’NUN BUGÜNKÜ YAZISINI GÜNDEME GETİREN DİNÇÖZ, “ASLINDA YAZDIĞI DOĞRU AMA(ALİ EYÜBOĞLU DÜET KONU
» SON DAKİKA!... VE PETEK DİNÇÖZ-SERDAR ORTAÇ “DÜETİ” BU AKŞAM GERÇEKLEŞİYOR!... KIBRIS CRATOS OTEL’DE SAHNE ALACAK OLAN PETEK DİNÇÖZ İLE SERDAR ORTAÇ İLK KEZ BİRLİKTE “DÜET” YAPACAKLAR!... İKİLİNİN DÜET PERFORMANSI BAKALIM NASIL OLACAK?
» UZUN SÜRE SERDAR ORTAÇ’IN VOKALİSTLİĞİNİ YAPAN SİMGE SAĞIN’DAN “SERDAR’I HEP SEVECEĞİM” AÇIKLAMASI!.