KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  SERDAR ORTAÇSERDAR ORTAÇ  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Sayın site üyeleri ve misafirleri en çok paylaşım ve katılım yapan üyemize ödül var,Ödül sitedeki gruplara üye olmaktan ibaretdir.Yönetim tarafından hangi gruba üye yapılacak olmanız sitedeki paylaşımlarınızın,katılımlarınızın sayısından ve sitede aktiv olma zamanınızdan asılıdır..Bundan asılı olarak grup Admin,Co Admin,Süper Moderatör,Moderatör ve ya Haberci ola bilir.Saygılarımızla SERDAR ORTAÇ FAN SİTESİ YÖNETİMİ.

Günlük Burç Yorumları 19 Aralık 2010

2 posters
YazarMesaj
SERDAR ORTAÇ FANI
ADMİN SORFAN
ADMİN SORFAN
SERDAR ORTAÇ FANI

Günlük Burç Yorumları 19 Aralık 2010  Empty
MesajKonu: Günlük Burç Yorumları 19 Aralık 2010    Günlük Burç Yorumları 19 Aralık 2010  Icon_minitimePtsi Ara. 20, 2010 1:04 am

Sevgili Koç,

Yoğun duygular içinde bulunuyorsunuz. Karamsar ve kuşkucu tutumunuz ilişkilerinizi zorluyor. Sevdiğiniz ve yakınlarınızla ilişkilerinizde daha yumuşak davranmaya özen göstermelisiniz. Parasal konulara yönelik bazı karışıklıklar çıkabilir. Bunların üzerinde fazla durmamaya çalışın.

Sevgili Boğa,

Güçlü beklentileriniz ve istekleriniz olmasına rağmen kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Üstünüzde baskı kuran olaylardan uzaklaşıp dikkatinizi çalışmalarınıza yöneltebilirsiniz. Aşk arzularınız ve anlayışınız da yükseliyor. İlişkilerinizde daha önce çıkmış sorunları düzeltebilirsiniz.

Sevgili İkizler,

Bazı olaylar huzursuzluk duygusu uyandırabilir. Duygularınızın ve tarzınızın değişmesine neden olan durumlarla karşılaşabilirsiniz. İnatçı bir tavır sergilemek yerine olayları akışına bırakmalısınız. Kendinizi ve etrafınızdakileri fazla zorlamayın. Sevdiğinize karşı biraz daha ilgili ve anlayışlı davranmalısınız.Duygularınızın olumlu yönde gelişmesi ilişkilerinize yansıyacak. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler çok daha olumlu yönde gelişiyor. Kendinize olan güveninizin yükselmesiyle birlikte işleriniz de umduğunuz gibi gelişecek. Dikkatinizi yükseltin.

Sevgili Yengeç,

Beklentilerinizin gücü sizi zorlayabilir. Ancak bugün alacağınız haberler sizi rahatlatacak. Sizi zorlayan baskıların üzerinizden kalktığını hissedecek ve yeni girişimlerde bulunmak için harekete geçeceksiniz. Bugün alacağınız bazı haberler keyfinizi yerine getirecek. Daha anlayışlı davranabilirsiniz.

Sevgili Aslan,

Bugün duygularınızı karıştıran durumlar olabilir. Meydana gelen olaylardan çok fazla etkilenebilir, karamsar ve olumsuz değerlendirmeler yapabilirsiniz. Tabii bu tutumunuzdan en fazla sevdiğiniz etkilenecek. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi zorlaştıracak bir tavır içine girmekten kaçının.

Sevgili Başak,

Bugün duygularınız daha güçlü ve anlayışınız daha yüksek olacak. Alacağınız haberler keyfinizi artıracak. Geleceğe yönelik beklentileriniz yüksek. Zihinsel geriliminizi arkadaşlarınıza ve yakınlarınıza yansıtmaktan kaçının. Düşüncelerinizi şimdilik anlatmasanız daha iyi olacak. Tartışmaya girmeyin.

Sevgili Terazi

Karamsar duygulardan uzaklaşacağınız bir döneme giriyorsunuz. Duygularınız giderek yükseliyor. İsteklerinizi açıkça ortaya koyabilmek için uygun bir gün. Dostlarınızla görüşecek, sevdiğinizle ilişkilerinizi son derece sıcak ve yoğun tutmayı başaracaksınız. Geriliminiz spor yaparak giderebilirsiniz.

Sevgili Akrep,

Biraz daha anlayışlı ve sakin olmaya çalışın. İçinizden yükselen enerjiyi kontrol edebilir, isteklerinizi gerçekleştirmek için yeni planlar yapabilirsiniz. Ancak, bunu yapmak için duygularınızı kontrol altına almalısınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkinizi yıpratacak kuruntulardan kaçının.

Sevgili Yay

Yapabilme gücünüzün yükseldiği bir dönemdesiniz. Her türlü işin üstesinden geleceğinizi düşünerek, kaldırabileceğinizden daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. Kendinizi çok fazla yormaktan kaçınmalısınız. Aşırı çalışmalar ve yorgunluk sonucu sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bugün ilginç karşılaşmalar meydana gelebilir ve unuttuğunuz duygular canlanabilir.

Sevgili Oğlak,
İçinizden yükselen istekler sizi zorlayabilir. Farklı beklentiler içine girebilir, şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bugün alacağınız bir haber çok hoşunuza gidecek. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla karşılaşacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Büyük beklentileriniz olabilir.

Sevgili Kova,

Bugün bazı olaylar nedeniyle kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Fakat son derece kararlı davranacak, planlarınızı uygulamak için harekete geçeceksiniz. Duygularınızı harekete geçirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Huzursuz ve heyecanlı davranmaktan kaçının. Endişelerinizden uzaklaşmayı başarabilirseniz, fırsatları değerlendireceksiniz.

Sevgili Balık,

Yazışmalar, evraklar ve karar verilmesi gereken konular hakkında daha tedbirli davranmalısınız. Hemen karar vermeyin. Olayların gelişmesini bekleyin. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşebilir, onların desteğini alabilirsiniz. Çocuklar ve kendinizden genç olanların sorunlarını çözmeniz gerekebilir.

https://serdarortacfan.azerbaijaniforum.com
Hazan_Yeri
Yeni SORFAN
Yeni SORFAN
Hazan_Yeri

MesajKonu: Geri: Günlük Burç Yorumları 19 Aralık 2010    Günlük Burç Yorumları 19 Aralık 2010  Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 3:51 am

Komik Burç Yorumları
KOÇ
Sevgili koç burcu; bu günlerde eski bir dostla karşılaşacaksınız , (hani şu borç takıp ta yıllardır köşe bucak kaçtığın herif var ya). Adamcağız 3 yıldır bu günü bekliyor, biliyorsun kendisi boksör burcundan ve de 130 kilo. Uzun bir süre hastanede kalacağından aşk ve para açısından olumlu gelişmeler yok, olsa da söylemem zaten , danışmanlık ücretimi 2 aydır ödemiyorsun, bir an önce öde kardeşim icraya verecem ona göre.

--------------------------------------------------------------------------------

BOĞA
Sevgili boğa burcu; uzayan boynuzların gene aldatıldığının habercisi olduğunu biliyorsun, ne olacak senin bu halin, lan oğlum vazgeç bu sevdadan, boynuzların kapılardan sığmaz oldu, yakında belediye otobüslerine binemez hale geleceksin, kendine çeki düzen ver , ama ben sana taa işin başında söyledim ‘ televoleye düşen kız –mundar- olmuştur ondan sana hayır gelmez’ dinlemedin ki beni, neyse sil göz yaşlarını bak elimde altlıya 3 banko var, hadi ortak bir kupon yapak senle, parayı kırışırız .(ulan falcı mıyız yaksa Güzin abla mıyız belli değil)

--------------------------------------------------------------------------------

YENGEC
Sevgili yengeç burcu; senin yükselen burcun venüsün etkisine girdi, venüsten gelen sinyaller iş hayatında terfi edeceğini söylüyor ama senin henüz bir işin bile yok be güzelim , hemen kendine bir iş bulup bir an önce terfi et , kendini düşünmüyorsan venüsü düşün, koskoca gezegen senin tembelliğin yüzünden madara olmasın.

ASLAN
Sevgili aslan burcu; tavsiyelerimi dinlersen her zaman kazanan sen olursun. Geçen gün söylediğim kağıtlar 3’ün birini temettü olarak dağıttı. Senin burcun güneşin çekim alanına girdiği için nereye el atsan para kazanırsın, ah ulan benim şöyle bir burcum olacak ki kesin devekuşu çiftliği işine girerdim , tanıdık biri var çiftliğini satıyor istersen sana alırız burayı , telefonunu vereyim görüş, bak sonra bana dua edersin.(% 15 komisyon alırım ona göre).

BAŞAK
Sevgili başak burcu; seni hareketli günler bekliyor , katılacağın bir yarışmada seni ‘en zayıf yabanördeği’ seçecekler (bu yine de senden önce seçilen ‘en zayıf sütçübeygiri’nden çok daha iyi derece) , el kadar sunucu ‘ buraya gelmeden önce çalışmak için gittiği kütüphanenin bekçisinden dayak yiyen kim?’ diyerek sizinle dalga geçecek, ama üzülme çabuk unutursun , hem sen alışıksın böyle şeylere, hatırlarsan ortaokuldayken arkadaşların sana hep Mantafon Necla derdi hiç alınmazdın.

TERAZİ
Sevgili terazi burcu; marsla dünyanın açısı 90derece olması senin için pek hayra alamet değil , sanırım yaptığın yolsuzluklar ortaya çıkacak , kurtulmak biraz zor görünüyor ama yinede üzülme, yaşadıkların sana fazlasıyla yeter , hapishanede yeni dostlarla tanışacaksın , küçük hamamböceği Hilmi , Hilmi’nin abisi Necmi ve babaları iri Selami ‘yle birlikte yeni bir hayat seni bekliyor. Dua et de politikacılar hapishanelerdeki hamamböcekleri için bir af çıkarmasınlar, yoksa ömür boyu yalnız kalırsın.

AKREP
Sevgili akrep burcu; aşk hayatınızda bazı yenilikler olacak, yeni tanışacağın bir bayanla yıldırım aşkı yaşayacaksın , hemen evlenip balayına gideceksin ancak şunu söyleyeyim bu karı yemek yapmasını bilmiyor ,ayrıca hamburger ve kolaya bayılan bu hanım her akşam dışarı çıkıp gezmek isteyecek, yerinde olsam hemen boşarım, sen benim en iyi müşterilerimden birisin , dolayısıyla bir reklam filminde kötü durumuna düşmeni istemen. Sağlığına dikkat et ve de mümkünse yangın musluklarına çarpma

YAY
Sevgili yay burcu; bugünlerde seni biraz gergin görüyorum , kafanı her olur olmaz şeye takma , tamam 2 yıldır işsizsin, karın çocukları alıp evi terk etmiş ve hepsinden önemlisi tuttuğun takım şampiyonluğu kaçırmış olabilir ama yaşamak her şeye rağmen güzel, bak etrafına çiçekler açmış kırlarda , sahillerde turist kızlar , Reha Muhtar bile bir başka sevimli, hadi toparla kendini internetten de çık artık, sonra fatura kol gibi gelecek valla.

OĞLAK
Sevgili oğlak burcu; sen ne zaman akıllanacaksın bilmiyorum , normal bir insan elektriğin olup olmadığını anahtarı açıp kapayarak anlarken sen prize çiviyi sokup çarpılarak anlıyorsun ,senin burcun satürnün etkisinde oğlum şehir cereyanı sana ters gelir, yükselen burcun yükselmez olur sonra salya sümük ağlarsın. Para açısından zor günler seni bekliyor , benim aidatı bir an önce uçlan, icrayla falan uğraştırma beni

KOVA
Sevgili kova burcu; sana müjdeli bir haberim var , senin şu iş yapmayan devekuşu çiftliği vardı ya onu kakalayacak bir enayi buldum , aslan burcundan bir herif var , seni telefonla arayacak , ne yap yap bu işten kurtul (tabi bu arada benim %15 komisyonumu unutma). Aşk hayatında bazı problemler yaşayacaksın, merkezi Londra’ da bulunan Sınır Tanımayan Televoleciler Örgütü seni metresinle birlikte yakalayacak ve karın bu durumu öğrenince sana tekmeyi basacak.

BALIK
Sevgili balık burcu; kendine olan güvenini asla kaybetme 6 kez girdiğin ÖSS sınavında başarısız olman seni biraz yıpratmış, kendine bir uğraş bul örneğin kitap yaz, adı da ‘ Embesilliğin kitabını nasıl update ettim’ olsun ,gerçi senin yazacağın kitap en fazla 2 sayfa olur ama yinede başlangıç için iyi bir deneme olabilir. Aslında senin bir kabahatin yok , bütün suç o bir türlü yükselmeyen burcunda , elalemin burcu taa Marsın Venüsün çekim alanına giriyor ,seninki yelle yeksan , senden danışmanlık ücreti istemiyorum, zaten feleğin sillesini yemişsin, bu da müessesemizin ikramı olsun
Hazan_Yeri
Yeni SORFAN
Yeni SORFAN
Hazan_Yeri

MesajKonu: Geri: Günlük Burç Yorumları 19 Aralık 2010    Günlük Burç Yorumları 19 Aralık 2010  Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 3:53 am

Sevgili ikizler burcu; bana gönderdiğin şikayet yazısını aldım, söylediklerimin çıkmadığından bahsetmişsin, kızım benim fallarım iso 9001 , iso 9002 ve Necati 4215 standartlarına haizdir , elimde belgeleri var istersen sana fakslarım . Sanırım söylediklerimi yanlış yorumlamışsın , sana kısmetin açılacak dediysem önüne gelene aşık ol demedim. Eğer dolandırıldıysan bu durumdan müessesemiz sorumlu değildir.

Günlük Burç Yorumları 19 Aralık 2010
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Günlük Burç Yorumları 18 Aralık 2010
» Günlük Burç Yorumları 14 Aralık 2010
» Günlük Burç Yorumları 16 Aralık 2010
» Günlük Burç Yorumları 27 Aralık 2010
» Günlük Burç Yorumları 26 Aralık 2010