Burçlara Göre 2011'in Sansli Günleri
Koç
7 Ocak- 4 Subat egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...
16 Ocak -23 Subat ve 1 Mart - 27 Mart, tarihlerinde, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi konularda...
5 Nisan - 16 Mayis tarihlerinde, iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...
16 Mayis-10 Haziran arasinda kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...
10 Haziran - 4 Temmuz ve 21 Haziran- 3 Agustos tarihlerinde, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda...
28 Temmuz-21 Agustos ve 19 Eylül -11 Kasim arasinda, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda....
16 Eylül- 9 Ekim arasinda ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda, sansiniz yükseliyor.
Boga
1-7 Ocak ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...
5 Subat- 3 Mart egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konular...
27 Mart- 21 Nisan sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar...
16 Mayis- 10 Haziran ve 11 Mayis- 21 Haziran arasinda, iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda ...
10 Haziran- 4 Temmuz arasinda kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...
4 -28 Temmuz arasinda kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda...
22 Agustos- 16 Eylül arasinda, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...
9 Ekim- 3 Kasim arasinda ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...
27 Kasim-20 Aralik egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda sansiniz yükseliyor...
Ikizler
7 Ocak- 4 Subat ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...
16 Ocak -23 Subat ve 3 Mart-27 Mart tarihlerinde, egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...
3 Nisan - 16 Mayis tarihlerinde, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda...
10 Haziran - 4 Temmuz ve 21 Haziran- 3 Agustos tarihlerinde, iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...
4 Temmuz-28 Temmuz arasinda kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...
28 Temmuz-21 Agustos ve 19 Eylül -11 Kasim arasinda, kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda sansiniz yükseliyor.
16 Eylül- 9 Ekim arasinda, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda, sansiniz yükseliyor. Yengeç
1-7 Ocak tarihlerinde, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...
5 Subat- 3 Mart ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...
27 Mart- 21 Nisan egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...
16 Mayis- 10 Haziran ve 11 Mayis- 21 Haziran arasinda, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili konularda...
4 -28 Temmuz arasinda iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...
28 Temmuz-21 Agustos arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...
22 Agustos- 16 Eylül arasinda, kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda...
9 Ekim- 3 Kasim arasinda ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda ...
27 Kasim-20 Aralik gibi ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda, sansiniz yükseliyor.
Aslan
7 Ocak- 4 Subat ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...
16 Ocak -23 Subat ve 3 Mart-27 Mart ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...
3 Nisan - 16 Mayis tarihlerinde, egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...
10 Haziran - 4 Temmuz ve 21 Haziran- 3 Agustos tarihlerinde, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda...
28 Temmuz-21 Agustos ve 19 Eylül -11 Kasim arasinda, iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...
21 Agustos- 15 Eylül kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...
16 Eylül- 9 Ekim arasinda, kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda sansiniz yükseliyor.
Basak
1-7 Ocak arasinda, kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar, anlasma ve iletisim gerektiren alanlarda...
5 Subat- 3 Mart ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili konularda...
27 Mart- 21 Nisan ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...
16 Mayis- 10 Haziran ve 11 Mayis- 21 Haziran arasinda,egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...
4 -28 Temmuz arasinda sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili alanlarda...
22 Agustos- 16 Eylül arasinda iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...
15 Eylül -9 Ekim arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...
9 Ekim- 3 Kasim arasinda kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar, anlasma ve iletisim gerektiren alanlarda...
27 Kasim-20 Aralik ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili konularda sansiniz yükseliyor...
Terazi
1-7 Ocak kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...
7 Ocak- 4 Subat egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda..
16 Ocak -23 Subat ve 1 Mart - 27 Mart, tarihlerinde, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...
5 Nisan - 16 Mayis tarihlerinde, ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...
10 Haziran - 4 Temmuz ve 21 Haziran- 3 Agustos tarihlerinde, seyahatler, egitim, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...
28 Temmuz-21 Agustos ve 19 Eylül -11 Kasim arasinda, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili konularda...
16 Eylül- 9 Ekim arasinda iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...
9 Ekim- 1 Kasim kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda sansiniz yükseliyor.
Akrep
1-7 Ocak iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...
5 Subat- 3 Mart egitim, kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda...
27 Mart- 21 Nisan ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...
10 Haziran- 4 Temmuz arasinda baskalarindan beklediginiz destekler ve ortaklasa gelirlerinizle ilgili konularda...
4 -28 Temmuz arasinda seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...
22 Agustos- 16 Eylül arasinda, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar konusunda..
9 Ekim- 3 Kasim arasinda iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...
1 Kasim-26 Kasim arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...
27 Kasim-20 Aralik egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda sansiniz yükseliyor...
Yay
7 Ocak- 4 Subat iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...
3 Subat- 1 Mart arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...
16 Ocak -23 Subat ve 3 Mart-27 Mart tarihlerinde, kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda...
3 Nisan - 16 Mayis tarihlerinde, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...
10 Haziran - 4 Temmuz ve 21 Haziran- 3 Agustos tarihlerinde, ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...
4 Temmuz-28 Temmuz arasinda ortaklasa gelirler ve baskalarindan beklediginiz destekler gibi konularda...
28 Temmuz-21 Agustos ve 19 Eylül -11 Kasim arasinda, egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...
16 Eylül- 9 Ekim arasinda, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda, sansiniz yükseliyor.
Oglak
1-7 Ocak tarihlerinde, egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...
5 Subat- 3 Mart iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlar.
3 Mart- 27 Mart arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda,
27 Mart- 21 Nisan arasinda kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda...
16 Mayis- 10 Haziran ve 11 Mayis- 21 Haziran arasinda, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...
4 -28 Temmuz, 28 Temmuz-21 Agustos arasinda, ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...
22 Agustos- 16 Eylül arasinda egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...
9 Ekim- 3 Kasim arasinda sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili alanlarda...
27 Kasim-20 Aralik kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...
20 Aralik- 31 Aralik arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda,sansiniz yükseliyor.
Kova
7 Ocak- 4 Subat sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda...
16 Ocak -23 Subat ve 3 Mart-27 Mart iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...
27 Mart- 21 Nisan arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...
3 Nisan - 16 Mayis tarihlerinde, kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda...
10 Haziran -4 Temmuz ve 21 Haziran- 3 Agustos tarihlerinde, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda....
28 Temmuz-21 Agustos ve 19 Eylül -11 Kasim arasinda, ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...
21 Agustos- 15 Eylül ortaklasa gelirler ve baskalarindan beklediginiz destekler gibi konularda...
16 Eylül- 9 Ekim arasinda, egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim
gibi konulardasansiniz yükseliyor.
Balik
1-7 Ocak arasinda,egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda
5 Subat- 3 Mart arasinda, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda...
27 Mart- 21 Nisan iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...
23 Nisan- 16 Mayis arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...
16 Mayis- 10 Haziran ve 11 Mayis- 21 Haziran arasinda,kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar, anlasma ve iletisim gerektiren alanlarda...
4 -28 Temmuz arasinda, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili konularda ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili konularda...
22 Agustos- 16 Eylül arasinda ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...
15 Eylül -9 Ekim arasinda, ortaklasa gelirler ve baskalarindan beklediginiz destekler konusunda...
9 Ekim- 3 Kasim arasinda, egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...
27 Kasim-20 Aralik sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili alanlarda, sansiniz yükseliyor.