KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  SERDAR ORTAÇSERDAR ORTAÇ  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Sayın site üyeleri ve misafirleri en çok paylaşım ve katılım yapan üyemize ödül var,Ödül sitedeki gruplara üye olmaktan ibaretdir.Yönetim tarafından hangi gruba üye yapılacak olmanız sitedeki paylaşımlarınızın,katılımlarınızın sayısından ve sitede aktiv olma zamanınızdan asılıdır..Bundan asılı olarak grup Admin,Co Admin,Süper Moderatör,Moderatör ve ya Haberci ola bilir.Saygılarımızla SERDAR ORTAÇ FAN SİTESİ YÖNETİMİ.

Burçlara Göre 2011'in Şanslı Günleri

YazarMesaj
SERDAR ORTAÇ FANI
ADMİN SORFAN
ADMİN SORFAN
SERDAR ORTAÇ FANI

Burçlara Göre 2011'in Şanslı Günleri Empty
MesajKonu: Burçlara Göre 2011'in Şanslı Günleri   Burçlara Göre 2011'in Şanslı Günleri Icon_minitimeC.tesi Ara. 25, 2010 12:46 am

Burçlara Göre 2011'in Sansli Günleri

Koç

7 Ocak- 4 Subat egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...

16 Ocak -23 Subat ve 1 Mart - 27 Mart, tarihlerinde, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi konularda...

5 Nisan - 16 Mayis tarihlerinde, iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...

16 Mayis-10 Haziran arasinda kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

10 Haziran - 4 Temmuz ve 21 Haziran- 3 Agustos tarihlerinde, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda...

28 Temmuz-21 Agustos ve 19 Eylül -11 Kasim arasinda, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda....

16 Eylül- 9 Ekim arasinda ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda, sansiniz yükseliyor.

Boga

1-7 Ocak ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...

5 Subat- 3 Mart egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konular...

27 Mart- 21 Nisan sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar...

16 Mayis- 10 Haziran ve 11 Mayis- 21 Haziran arasinda, iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda ...

10 Haziran- 4 Temmuz arasinda kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

4 -28 Temmuz arasinda kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda...

22 Agustos- 16 Eylül arasinda, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...

9 Ekim- 3 Kasim arasinda ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...

27 Kasim-20 Aralik egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda sansiniz yükseliyor...

Ikizler

7 Ocak- 4 Subat ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...

16 Ocak -23 Subat ve 3 Mart-27 Mart tarihlerinde, egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...

3 Nisan - 16 Mayis tarihlerinde, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda...

10 Haziran - 4 Temmuz ve 21 Haziran- 3 Agustos tarihlerinde, iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...

4 Temmuz-28 Temmuz arasinda kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

28 Temmuz-21 Agustos ve 19 Eylül -11 Kasim arasinda, kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda sansiniz yükseliyor.

16 Eylül- 9 Ekim arasinda, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda, sansiniz yükseliyor. Yengeç

1-7 Ocak tarihlerinde, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...

5 Subat- 3 Mart ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...

27 Mart- 21 Nisan egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...

16 Mayis- 10 Haziran ve 11 Mayis- 21 Haziran arasinda, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili konularda...

4 -28 Temmuz arasinda iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...

28 Temmuz-21 Agustos arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

22 Agustos- 16 Eylül arasinda, kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda...

9 Ekim- 3 Kasim arasinda ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda ...

27 Kasim-20 Aralik gibi ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda, sansiniz yükseliyor.

Aslan

7 Ocak- 4 Subat ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...

16 Ocak -23 Subat ve 3 Mart-27 Mart ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...

3 Nisan - 16 Mayis tarihlerinde, egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...

10 Haziran - 4 Temmuz ve 21 Haziran- 3 Agustos tarihlerinde, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda...

28 Temmuz-21 Agustos ve 19 Eylül -11 Kasim arasinda, iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...

21 Agustos- 15 Eylül kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

16 Eylül- 9 Ekim arasinda, kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda sansiniz yükseliyor.

Basak

1-7 Ocak arasinda, kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar, anlasma ve iletisim gerektiren alanlarda...

5 Subat- 3 Mart ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili konularda...

27 Mart- 21 Nisan ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...

16 Mayis- 10 Haziran ve 11 Mayis- 21 Haziran arasinda,egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...

4 -28 Temmuz arasinda sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili alanlarda...

22 Agustos- 16 Eylül arasinda iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...

15 Eylül -9 Ekim arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

9 Ekim- 3 Kasim arasinda kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar, anlasma ve iletisim gerektiren alanlarda...

27 Kasim-20 Aralik ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili konularda sansiniz yükseliyor...

Terazi

1-7 Ocak kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...
7 Ocak- 4 Subat egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda..

16 Ocak -23 Subat ve 1 Mart - 27 Mart, tarihlerinde, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...

5 Nisan - 16 Mayis tarihlerinde, ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...

10 Haziran - 4 Temmuz ve 21 Haziran- 3 Agustos tarihlerinde, seyahatler, egitim, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...

28 Temmuz-21 Agustos ve 19 Eylül -11 Kasim arasinda, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili konularda...

16 Eylül- 9 Ekim arasinda iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...

9 Ekim- 1 Kasim kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda sansiniz yükseliyor.

Akrep

1-7 Ocak iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...

5 Subat- 3 Mart egitim, kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda...

27 Mart- 21 Nisan ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...

10 Haziran- 4 Temmuz arasinda baskalarindan beklediginiz destekler ve ortaklasa gelirlerinizle ilgili konularda...

4 -28 Temmuz arasinda seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...

22 Agustos- 16 Eylül arasinda, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar konusunda..

9 Ekim- 3 Kasim arasinda iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...

1 Kasim-26 Kasim arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

27 Kasim-20 Aralik egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda sansiniz yükseliyor...

Yay

7 Ocak- 4 Subat iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...

3 Subat- 1 Mart arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

16 Ocak -23 Subat ve 3 Mart-27 Mart tarihlerinde, kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda...

3 Nisan - 16 Mayis tarihlerinde, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...

10 Haziran - 4 Temmuz ve 21 Haziran- 3 Agustos tarihlerinde, ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...

4 Temmuz-28 Temmuz arasinda ortaklasa gelirler ve baskalarindan beklediginiz destekler gibi konularda...

28 Temmuz-21 Agustos ve 19 Eylül -11 Kasim arasinda, egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...

16 Eylül- 9 Ekim arasinda, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda, sansiniz yükseliyor.

Oglak

1-7 Ocak tarihlerinde, egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...

5 Subat- 3 Mart iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlar.

3 Mart- 27 Mart arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda,

27 Mart- 21 Nisan arasinda kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda...

16 Mayis- 10 Haziran ve 11 Mayis- 21 Haziran arasinda, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...

4 -28 Temmuz, 28 Temmuz-21 Agustos arasinda, ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...

22 Agustos- 16 Eylül arasinda egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...

9 Ekim- 3 Kasim arasinda sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili alanlarda...

27 Kasim-20 Aralik kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...

20 Aralik- 31 Aralik arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda,sansiniz yükseliyor.

Kova

7 Ocak- 4 Subat sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda...

16 Ocak -23 Subat ve 3 Mart-27 Mart iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...

27 Mart- 21 Nisan arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

3 Nisan - 16 Mayis tarihlerinde, kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar ve iletisim gerektiren alanlarda...

10 Haziran -4 Temmuz ve 21 Haziran- 3 Agustos tarihlerinde, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda....

28 Temmuz-21 Agustos ve 19 Eylül -11 Kasim arasinda, ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...

21 Agustos- 15 Eylül ortaklasa gelirler ve baskalarindan beklediginiz destekler gibi konularda...

16 Eylül- 9 Ekim arasinda, egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim
gibi konulardasansiniz yükseliyor.

Balik

1-7 Ocak arasinda,egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda

5 Subat- 3 Mart arasinda, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda...

27 Mart- 21 Nisan iliskileriniz, kisisel girisimleriniz, fizikselenerjinizi arttiran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...

23 Nisan- 16 Mayis arasinda, kisisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

16 Mayis- 10 Haziran ve 11 Mayis- 21 Haziran arasinda,kisa yolculuklar, egitim, yakin çevre, akrabalar, anlasma ve iletisim gerektiren alanlarda...

4 -28 Temmuz arasinda, ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili konularda ask hayati, yaratici yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili konularda...

22 Agustos- 16 Eylül arasinda ortakliklar ve ikili iliskiler gibi konularda...
15 Eylül -9 Ekim arasinda, ortaklasa gelirler ve baskalarindan beklediginiz destekler konusunda...

9 Ekim- 3 Kasim arasinda, egitim, seyahat, yabanci ülkeler, kisisel gelisim gibi konularda...

27 Kasim-20 Aralik sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili alanlarda, sansiniz yükseliyor.
https://serdarortacfan.azerbaijaniforum.com

Burçlara Göre 2011'in Şanslı Günleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» YENİ YILA ŞANSLI GİRDİ!
» DEMET'İN BÜYÜK GAFI!..AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ KAPSAMINDA SAHNE ALAN DEMET AKALIN, AKŞEHİR KAYMAKAMI AHMET KATIRCI'NIN KULAKLARINI KAPATTIĞINI GÖRÜNCE, ‘AMCA RAHATSIZ MI OLDUN’ DİYE SORDU...