Serdar Ortaç Star Tv Süper Starlife ekibi tarafindan sevgilisi Asta ile birlikte gittigi bir balik restoraninda görüntülendi.
Basarili popçu serdar ortaç Star Tv Süper Starlife ekibi tarafindan sevgilisi Asta ile birlikte gittigi bir balik restoraninda görüntülendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, geçtigimiz günlerde sevgilisi Asta'nin hasta oldugunu dile getirmisti ancak bu kez tedbiri elden birakmadi ve restorandan çikar çikmaz Asta'yi arabaya bindirdi. Asta'nin arabaya binmesinin ardindan kendisine yöneltilen sorulari içtenlikle yanitlayan basarili popçuserdar ortaç ilginç açiklamalarda bulundu.
Sevgilisi Asta ile birlikte 41'inci yas günü öncesinde mini bir kutlama yapan serdar ortaçastrologlari aratmayan bilgileriyle adeta sok etkisi yaratti.
Kova ve koç burçlariyla ilgili epey bilgisi oldugunu dile getiren Ortaç neredeyse bütün arkadaslarinin koç burcu oldugunu söylemeden de edemedi.
ASTROLOGLARA TAS ÇIKARTTI!
Kova burcunun özelliklerini anlatmaya baslayan serdar ortaç "Biz kova burcu insanlari; çevremizdeki insanlar mutlu oldugu zaman mutlu oluruz, arkadaslari huzurlu oldugunda biz de huzurlu oluruz. Dost canlisi ve duygusalizdir" diyerek astrologlara tas çikartti.
ASTA ÇOK KIZACAK!
serdar ortaç, sevgilisi Asta'nin kendisine 41'inci yas günü hediyesi olarak ne aldigini henüz bilmedigini ve sadece bir sürpriz hazirladigini tahmin ettigini itiraf etti. Hayranlarinin da bir parti hazirladigindan haberdar oldugunu vurgulayan Ortaç "Zannediyorum ki fanlarim yarin Kral Tv'ye gidecekler ve sanirim bir canli yayin programinda kutlayacaklar" dedi ve açiklamasina ilginç sözlerle devam etti...
Hayranlarinin kutlamasini sevgilisi Asta'nin kutlamasindan daha çok önemsedigini dile getiren serdar ortaç'in bu açiklamasi hayranlarini sevindirecek ancak Asta'yi üzecek gibi görünüyor.
"ASTA SEVDIGIM KADIN ANCAK HAYRANLARIM DAHA ÖNEMLI!"
Açiklamasina "Ben bu yasima kadar hayranlarimla geldim, Asta sevdigim kadin ancak hayranlarim daha önemli" dedi. Dogum gününün yarisini hayranlariyla geçirecegini daha sonra sevgilisi Asta ve yakin dostlariyla kutlamaya devam edecegini belirten serdar ortaçsevgililer gününde çalistigini da açikladi. Kibris Cratos Otel'de sahne alan Ortaç sevgililer gününde Asta'nin da kendisini seyirciler arasindan izledigini belirtti.
25 YASINDA HISSEDIYORUM!
serdar ortaç nisanlanmadigini bir kez daha açikladi. Daha bir senedir birlikte olduklarini belirten Ortaç evlilik zamani için "Allah ne yaziyorsa o olacak" dedi. Kendisiyle her seyi paylasacak ve yasadigi hayata uyum saglayabilecek bir kadin aradigini belirten serdar ortaçbitirdigi 40 yasina ragmen kendisini hala 25 yasinda gibi hissettigini de sözlerine ekledi.
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/_asta_sevdigim_kadin_ancak_hayranlarim_daha_onemli_.htm