İşte Düdek'in yazısı
Yazılı ve görsel medyada, 4 Mart tarihinde, rahmetli Defne Joy Foster’in avukatı Ayşegül Mermer’in, annesi Hatice Foster’in avukatlığını bıraktığına dair yazılar çıktı, haberler yayınlandı. Şaşırdım. Niye mi? Dilerseniz, olayın gerceğini benden öğrenin ve şaşırmamın nedeni de ortaya çıkmış olur. Hatice Foster, 30 yıllık arkadaşım. Benden bir, kaç yaş büyüktür belki. Ama 1970’li yıllarda bir birimizi çok iyi tanırdık. Sonra hayat herkesi bir yerlere savurdu. Ama hiç kopmadık. Defne’nin ölümü beni korkunç üzdü. Hâlâ da öyle. Hatice ile devamlı diyolog halindeydik. Şubat sonu Hatice bana, “Çok iyi bir avukata ihtiyacım var. Ne olur yardım et” dedi. Bende, dostum ve de 25 yıldır avukatım olan Ersan Taştekin’i önerdim. Ersan, Demet Akalın, Deniz Uğur, Emel Müftüoğlu, Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu olmak üzere, pek çok ünlünün ve de önemli şirketlerin avukatı. Hatice ile Ersan, 1 Mart’da bir araya geldiler. Hatice Ersan’a vekalet verdi. Yani Ayşegül Mermer’in bu durumda, Hatice’nin avukatlığını bırakması, nasıl oluyor? Siz karar verin...