Sevilen sanatçı ödül töreni çıkışında bomba gibi açıklamalarda bulundu.
Kadir Has Üniversitesi’nin her yıl düzenli olarak verdiği En Has Ödülleri gecesine katılan Gülben Ergen’e de En Has Sosyal Sorumluluk Projesi ödülü verildi. Tören çıkışında Star Tv Süper Starlife ekibinin sorularını yanıtlayan Gülben Ergen hem ödülle hem reklam filmiyle hem de Demet Akalın Önder Bekensir çiftiyle ilgili açıklama yaptı.
Ayakligazete.com’un haberine göre, Şu ana kadar 6 anaokulu yaptıklarını belirten güzel sanatçı, bu projeyi derneğe dönüştüreceklerini söyledi. Ergen: “Şimdi en kısa zamanda Milli Eğitim Bakanlığı ile görüşmeye Ankara’ya gideceğim. Tekrar başlayacağız; dernek olacak. Çok emek verdim; bırakmayacağım. Çok resmi işlem var. Biz bu kampanyayı 4 ayda kurduk. Tek bir hedef var; o da anaokulu. Bu işin içinde çok şey öğrendim. Duvarı nasıl olmalı, çift camlı pencere olmalı… Bu işim en zor bölümü Milli Eğitim Bakanlığı yeri belirliyor, inşaatların oluşumu ve takibi. Her şeyi zor çocuklarımızla ilgili olduğu için.”diyerek sözlerini tamamladı.
BU AŞKIN GÜCÜ
Gülben Ergen yakın dostu Demet Akalın’la Önder Bekensir’in tekrar barışmasıyla ilgili olarak da “Önder Bekensir ile tekrar barışmaları çok enteresan. Bu aşkın gücü. Neler yaşanmış aşkta, eğer gerçek bir aşksa bir ömür boyu ayrılmazlar.” dedi.
MUKADDES’LE DOST OLMAK MÜMKÜN MÜ?
Fatmagül dizisndeki Mukaddes yenge ile reklam filminde oynayan Gülben Ergen bununla ilgili bir soruyu da, “Fatmagül’deki yengeyle insanın arasının iyi olması mümkün mü? Çok müthiş bir oyuncu.” diyerek cevapladı