Bakıyoruz da herkes bir anda İbo'cu oluverdi!
Daha düne kadar İbrahim Tatlıses'i hiç sevmediğini bildiğimiz politikacılar, yöneticiler, işadamları ve bazı sanatçılar bir anda sıkı bir İbo'cu oluverdiler!
Uzun yıllar Tatlıses'le hiç görüşmemiş olan, adını ağzına bile almayan, “O PKK'ya yardım ediyor” deyip düşman olan bazı siyasetçiler bile şimdi sıkı bir İbo'cu oldu, hastaneden canlı yayında açıklamalar yapıyorlar, İbo'nun vurulmasından bile reyting kapmaya çalışıyorlar ya “pes” diyoruz başka da bir şey demiyoruz!
Sayın Başbakan bile, Tatlıses'in vurulmasından bir gün önce kendisine gönderdiği cep telefonu mesajını bugün canlı yayında okudu.
Bunun ne kadar “etik” olduğu önümüzdeki günlerde tartışılacaktır.
Çünkü Tatlıses, T.C. Başbakanı'nın özel telefonuna özel bir mesaj atıyor. Canlı yayında söylensin diye atmıyor, sadece özel bir not geçiyor.
Tatlıses, “partinizden beni aday göstersenizde göstermeseniz de sizi seviyorum. Bugüne kadar hiç böyle delikanlı başbakanımız olmadı” diye yazmış ve Başbakan da bunu canlı yayında okuyor, Türkiye'nin konuştuğu, ölüm döşeğinde olan İbrahim Tatlıses'in mesajından yararlanmaya çalışıyor!