KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  SERDAR ORTAÇSERDAR ORTAÇ  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Sayın site üyeleri ve misafirleri en çok paylaşım ve katılım yapan üyemize ödül var,Ödül sitedeki gruplara üye olmaktan ibaretdir.Yönetim tarafından hangi gruba üye yapılacak olmanız sitedeki paylaşımlarınızın,katılımlarınızın sayısından ve sitede aktiv olma zamanınızdan asılıdır..Bundan asılı olarak grup Admin,Co Admin,Süper Moderatör,Moderatör ve ya Haberci ola bilir.Saygılarımızla SERDAR ORTAÇ FAN SİTESİ YÖNETİMİ.

İBRAHİM TATLISES’İN İLK EŞİ ADALET HANIM KONUŞTU: “BENİ NEDEN ÇEKİYORSUNUZ?”

YazarMesaj
shady serdar
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
shady serdar

İBRAHİM TATLISES’İN İLK EŞİ ADALET HANIM KONUŞTU: “BENİ NEDEN ÇEKİYORSUNUZ?”  Empty
180311
MesajİBRAHİM TATLISES’İN İLK EŞİ ADALET HANIM KONUŞTU: “BENİ NEDEN ÇEKİYORSUNUZ?”

Geçtiğimiz pazar gecesi silahlı saldırganlar tarafından başından vurulan ve halen yoğun bakımda tutulan İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Tatlı, saldırıyı öğrenir öğrenmez Şanlıurfa'dan İstanbul'a geldi.

Tatlıses'in tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'nde, yoğun bakım ünitesine yakın bir odada kalan Adalet Tatlı, ilk kez dün görüntülendi. Tatlı, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Beni neden çekiyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi.

Aile çok umutlu
İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye ziyaretçi akını sürüyor. Emrah ve Hande Yener, olayın dördüncü günü hastanedeydi. Emrah, "İbrahim Ağabey'i çok seviyorum. Annemle birlikte geçmiş olsuna geldim. Sağlığı iyiye gittiği için mutluyuz" dedi. Yener ise "İbrahim Tatlıses ve Damla'ya (Buket Çakıcı) geçmiş olsuna geldim. Derya Tuna ile görüştüm. İbrahim Bey'le konuştuğu için çok mutlu ve çok heyecanlı. Tüm aile oldukça umutlu. İnşallah daha iyi olacaklar" diye konuştu.

BU KONUDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM

İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Ayşegül Yıldız, dün de hastaneden ayrılmadı. Çok yorgun olduğu gözlenen Yıldız, yoğun bakım ünitesinde Derya Tuna ile tartıştığı iddiası hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Yıldız, "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" diyerek gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

http://www.ucankus.com/detay/69647/ibrahim-tatlisesin-ilk-esi-adalet-hanim-konustu-beni-neden-cekiyorsunuz
Bu yazıyı burda paylaş : reddit

İBRAHİM TATLISES’İN İLK EŞİ ADALET HANIM KONUŞTU: “BENİ NEDEN ÇEKİYORSUNUZ?” :: Yorum

Yorum yok.

İBRAHİM TATLISES’İN İLK EŞİ ADALET HANIM KONUŞTU: “BENİ NEDEN ÇEKİYORSUNUZ?”

1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» İBRAHİM TATLISES KONUŞTU MU?
» SON DAKİKA!.. İBRAHİM TATLISES’E SİLAHLI SALDIRIDA BULUNANLAR KAÇ KİŞİYDİ? İSTANBUL VALİSİ HÜSEYİN AVNİ MUTLU, İBRAHİM TATLISES’İN VURULMASIYLA İLGİLİ, EMNİYET’TEN ALDIĞI BİLGİLERİ AÇIKLADI!..
» İBRAHİM TATLISES, YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDEN ÇIKARILDI.VE TATLISES İLK AÇIKLAMASINI DA YAPTI!..
» İBRAHİM TATLISES’TEN SEVİNDİRİCİ HABER!... TATLISES, PARMAKLARINI OYNATMAYA BAŞLADI!..
» FLAŞ!.. VE İMPARATOR İBRAHİM TATLISES’TEN SEVİNDİRİCİ HABER!.. TATLISES TEK BAŞINA YÜRÜMEYE BAŞLADI!.. İŞTE DETAYLAR!..