Ünlü şarkıcı Demet Akalın “Bitti, bir daha barışmam” dediği eski eşi Önder Bekensir'e neden geri döndüğünü açıkladı:
Büyük konuşmamak lazımmış. Adamsız yapamadım! Şu an her şey çok iyi. Eski eşi Önder Bekensir'le bir küsüp bir barışan ve son olarak yeniden birlikte olmaya başlayan şarkıcı Demet Akalın, önceki gün bir Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen imza gününde, seramikten yapılan fotoğraflarını imzaladı.
MESAJ KÖTÜ BİR ŞEY
İmza gününde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akalın, Bekensir'le yeniden bir araya gelmesi konusunda şöyle konuştu:
“Adamsız yapamadım. 'Önder'le bitti, bir daha barışmam' demiştim ama çok büyük konuşmuşum. Büyük konuşmamak lazımmış. Biz çok mesajlaşıyorduk, bunu yapmamak lazım. Yüz yüze konuşmak daha iyi, mesajlaşmak kötü bir şey. Sevimsiz bir şeye dönüşüyor. Ama biz bunları atlattık. Şu an her şey çok iyi.”
KELEPİR EV ALDIK
Geçtiğimiz günlerde Bodrum'dan bir ev satın alan ünlü şarkıcı, evle ilgili ise şunları söyledi:“Kelepir bir ev aldık. Zaten ben ticaretten anlamadığım için eve yatırım yapıyorum. Emrah kadar gayrimenkul zengini olamadık ama az kaldı!”