Demet Akalın doğum gününü sevgilisi Önder belensir'in işletmeciliğini yaptığı Black Clup'te kutladı.
Güzel şarkıcı Demet Akalın doğum gününü sevgilisi Önder belensir'in işletmeciliğini yaptığı Black Clup'te kutladı. Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülenen doğum günü partisi ilginç görüntülere sahne oldu. Ayakligazete.com'un haberine göre, Akalın'ın doğum günü partisine katılan ünlü isimler arasında, yakışıklı şarkıcı Gökhan Özen ve eşi Selen Sevigen, Işın Karaca gibi isimler de vardı.
DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI!
Muhteşem kıyafetiyle doğum günün kutlayan başarılı şarkıcı Demet Akalın bu özel gecede gözyaşlarını tutamadığını ve ağladığını açıkladı.
Sevgilisi Önder Bekensir'in kendisi için Akalın'ın eski fotoğraflarından oluşan fotoğraf slayt gösterisini izlerken duygulandığını ve göz yaşlarını tutamadığını itiraf eden Demet Akalın partiye çok sevdiği arkadaşlarının da sözlerine ekledi.
ELBİSESİ PATLADI!
Doğum günü partisi için özel hazırlattığı kıyafetinin patladığını da itiraf eden Demet Akalın "Elbisem patladı o yüzden böyle yazlık bir elbise giydim ancak iyi ki çizmeler sıfır, oradan kurtarıyorum." diyerek başına gelen talihsiz olayı esprilerle anlattı. En az 100 kişinin katıldığı doğum günü partisinde bir sürü hediye paketinin olduğunu ancak hediyeleri açmadan arabaya koyduklarını belirtti. Bir sürü hediyesi olduğu için onları açmak için sabırsızlandığını da sözlerine ekleyen güzel şarkıcı muzurluk yapmadan da duramadı.
AKALIN’A JEST!
Muhabirlerden doğum günü hediyesi için altın istediğini söyleyen Demet Akalın "Bari damla altınlardan alsaydınız." diyerek sitemini belirtti. Bu olayın üzerine koruması Demet Akalın'a altım bir bileklik hediye ederek Akalın'a jest yaptı. Koruması Kürşat'ın hediyesinden sonra muhabirlere "Hediyemi bekliyorum, kuru gül de olsa razıyım." diyen güzel şarkıcı mütevaziliğini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu