KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  SERDAR ORTAÇSERDAR ORTAÇ  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Sayın site üyeleri ve misafirleri en çok paylaşım ve katılım yapan üyemize ödül var,Ödül sitedeki gruplara üye olmaktan ibaretdir.Yönetim tarafından hangi gruba üye yapılacak olmanız sitedeki paylaşımlarınızın,katılımlarınızın sayısından ve sitede aktiv olma zamanınızdan asılıdır..Bundan asılı olarak grup Admin,Co Admin,Süper Moderatör,Moderatör ve ya Haberci ola bilir.Saygılarımızla SERDAR ORTAÇ FAN SİTESİ YÖNETİMİ.

sedom ortac

2 posters
YazarMesaj
metanet

sedom ortac Empty
MesajKonu: sedom ortac   sedom ortac Icon_minitimePerş. Nis. 21, 2011 4:38 am

selam sedom cok iyisin dimi bebeyim yazdiklarimi okumani oyle cok istiyorum ki seni canimdan daha cok birinin sevdiyini bilmeni isterdim. sen sen sen benim kalbimin sultanisin sen benim ol ne olur olamazsin biliyorum benim oldugumdan bile habersizsin ama ben seni cok ama cok s.v.y.r.m mesafeler ne kadar cok olursa olsun bende seni o kadar cok seviyorum sen hep mutlu ol olurmu yalanciktan yok kalpden yurekden yuzun hep gulsun sen benim yerimede mutlu ol seni opuyorum o coook tatli yanaklarindan.sedom
SERDAR ORTAÇ FANI
ADMİN SORFAN
ADMİN SORFAN
SERDAR ORTAÇ FANI

sedom ortac Empty
MesajKonu: Geri: sedom ortac   sedom ortac Icon_minitimeCuma Nis. 22, 2011 1:31 am

canım,Serdar Ortaç ne zaman duyacak sesimizi kim bilir.Ama İnşallah duyar...
https://serdarortacfan.azerbaijaniforum.com

sedom ortac
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BU AYIN SERDAR ORTAÇ FANI ÜYESİ AMA ORTAÇ VE ORTAÇ OLDU
» Serdar Ortaç’ın en acı günü Türk pop müziğin ünlü ismi Serdar Ortaç’ın babası Mehmet Ortaç, dün sabah vefat etti
» FLAŞ!.. SERDAR ORTAÇ’IN KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBEDEN BABASI MEHMET ORTAÇ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..
» FLAŞ!.. SERDAR ORTAÇ’IN İDDİASI, GERÇEKTEN 6 KİŞİNİN İŞİNDEN OLMASINA MI SEBEP OLDU?.. ORTAÇ’IN MENAJERİ ZEKİ DÖNMEZ, “UÇANKUŞ”A KONUŞTU!.. TIKLAYIN!..
» Leyla ve Kübra yani AMA ORTAÇ VE ORTAÇ ve **SERDARIZM LEYLA** KULLANICI İSİMLİ ÜYELERİMİZ MODERATÖR OLDULAR!!!!!!