Demet Akalın Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Avcılar'da sahne aldığı mekanda görüntülendi.
Güzel popçu Demet Akalın Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Avcılar'da sahne aldığı mekanda görüntülendi.
PHOTOSHOP GÜZELLERİNE SERT GÖNDERME!
Ayakligazete.com'un haberine göre, yeni albümünün fotoğraf çekimini Nihat Odabaşı'nın yaptığını ve fotoğraflarda photoshop olmadığını açıklayan Demet Akalın, "Photoshoplu fotoğrafları beğenmiyorum, fotoğraflarda dal gibi görünüyorlar sonra sahneye bir çıkıyorlar o fotoğraflardan eser yok." diyerek son dönemde fotoğraflarına bol photoshop uygulanan şarkıcılara sert göndermede bulundu.
"ANNESİNİ DİNLEMEZSE BARIŞIRIZ"
Geçtiğimiz günlerde askerden gelen Alişan'la aralarında küslük olduğu bilinen Demet Akalın, "Alişan, Mehmet Ali Erbile'le barışmama tepki gösterdi, davalık olan benim, sözleri söyleyen benim, parayı ödeyen benim, ona ne oluyorum anlamadım ancak Alişan annesinin sözünü dinlemezse biz barışırız. Doğum günümde aramadı, o askerden geldiğinde ben de onu aramadım ama küslüğümüz uzun sürmez bizim." diyerek Alişan'a yeşil ışık yaktı.
'AŞK' YAZI GETİRDİ!
Aşk şarkısına klip çekeceğini ancak Mayıs ayında 22 tane konser vereceğini ve ramazan ayına kadar konser programlarının hazır olduğunu belirten Demet Akalın, "Allah'a şükür birçok konserim şimdiden hazır ancak benim şarkı çıkarmadığım zaman yazın gelmediğini düşünüyorlar. O yüzden böyle bir güzellik yaptım. Esas albümüm sonbaharda çıkacak." diyerek yazı getirecek single'ı Aşk'ı hayranlarına yazı getirmesi için hediye ettiğini belirtti