KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR

AnasayfaAnasayfa  SERDAR ORTAÇSERDAR ORTAÇ  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap
Sayın site üyeleri ve misafirleri en çok paylaşım ve katılım yapan üyemize ödül var,Ödül sitedeki gruplara üye olmaktan ibaretdir.Yönetim tarafından hangi gruba üye yapılacak olmanız sitedeki paylaşımlarınızın,katılımlarınızın sayısından ve sitede aktiv olma zamanınızdan asılıdır..Bundan asılı olarak grup Admin,Co Admin,Süper Moderatör,Moderatör ve ya Haberci ola bilir.Saygılarımızla SERDAR ORTAÇ FAN SİTESİ YÖNETİMİ.

Aşağa gitmek
YazarMesaj
shady serdar
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
shady serdar

Mesaj Sayısı : 1467
Kayıt tarihi : 02/12/10
Yaş : 33
Nerden : iran tebriz

SON DAKİKA!.. GÜLBEN ERGEN VE MUSTAFA ERDOĞAN’DAN BASIN AÇIKLAMASI!.. TIKLAYIN!..   Empty
140511
MesajSON DAKİKA!.. GÜLBEN ERGEN VE MUSTAFA ERDOĞAN’DAN BASIN AÇIKLAMASI!.. TIKLAYIN!..

'Bir süredir sizlerin de yakından takip ettiği gibi evliliğimizde bir yol ayrımına girmiş, sahip olduğumuz kıymetler olan üç oğlumuz ve elbette kendimiz için birlikteliğimizi sürekli kılmaya çaba harcamıştık.

Yaşamın getirdiği güzellikler kadar sıkıntıları da birlikte aşmaya çalıştık. Ancak her iki taraf açısından da zor olan bu süreci ortak bir kararla sonlandırmayı tercih ettik ve hukuki gereklilikler için başvurduk.

Bundan sonra, her ikimizin de sağlam bir dost ve çocuklarımızı çok seven anne babalar olarak yolumuza devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Bugün, konuyla ilgili yaptığımız bu bilgilendirmenin yeterli olduğunu düşünüyor, tarafımızdan yapılmamış açıklamalara ve yanıltıcı bilgilere itibar etmemenizi hassasiyetle rica ediyoruz.'

Saygılarımızla.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Bu yazıyı burda paylaş : reddit