Başarılı şarkıcı Serdar Ortaç ve Nil Özalp Etiler’de Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.
Başarılı şarkıcı Serdar Ortaç ve Nil Özalp Etiler’de Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.
Ayaklıgazete.com’un haberine göre, arkadaşlarıyla birlikte keyif yapan Serdar Ortaç özel hayatına dair çok özel açıklamalarda bulundu.
Bodrum ve Çeşme konserlerinden yeni geldiğini söyleyen Serdar Ortaç eski sevgilisi Asta ile çıkan haberlere çok üzüldüğünü belirtti. Serdar Ortaç “Litvanya’dan gelip 2 yıl boyunca hiç bilmediği bir kültürde yaşamak çok zor. Sevmeyen insan buna katlanmaz. Asta’nın gidişinin ardından ‘Serdar’ın eşyalarını çalıp gitti.’ Haberleri ile hırsız muamelesi görmesi çok yanlış.” Dedi.
“Annesiyle birlikte geldiler konuştuk kendi ülkesinden başka bir yerde yaşamak istemediğinden ayrıldık. “ diyen Serdar Ortaç ‘Kumar yüzünden ayrıldılar’ iddialarını kesin bir dille yalanladı.
O KIZLAR ARKADAŞIM
Geçtiğimiz günlerde birçok kızla görüntülenen Serdar Ortaç ‘Harem ağası’ yorumlarına “Kadınla erkek arkadaş olabilir. Hepsi benim arkadaşım. Çalışmak için gittiğimiz yerde onlarda orada hostes olarak çalışıyordu. Tanıştığım kişilerle birlikte oturmayayım mı? Zaten benim gözüm başka bir kadın görmüyor. Çivi çiviyi sökmez Yalnız kalmak istiyorum” diyerek yanıt verdi. Serdar Ortaç çıkan o haberlerden sonra Asta ile barışma ihtimalinin olmadığını söyledi
AJDA PEKKAN VE TARKAN DÜETİNİ ÇOK BEĞENDİM
Şarkıcı Tan’la single çıkaracağını belirten Serdar Ortaç “Nil Özalp ’ada bir şarkı bulduk onun üzerinde çalışacağız.” Dedi.
‘Serdar Ortaç kendi markasını koruyamıyor, hep kendini tekrar ediyor’ yorumlarına başarılı şarkıcı “Ben mesleğimde doğru bildiğim yolda ilerliyorum 15 yıldır böyleyim. Değiştirilecek bir şeyim yok ”dedi.
Ajda Pekkan ve Tarkan düetini çok beğendiğini söyleyen Serdar Ortaç ‘yaşlandığını hissediyor musunuz? ‘sorusuna “Şuanda 40 yaşındayım. Yaşlandıktan tecrübelerimle daha iyi bir adam oluyorum. Yaşlılık takıntım yok” diyerek cevap ver
http://www.ayakligazete.com.tr/galeri.asp?id=31