shady serdar KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
Mesaj Sayısı : 1467 Kayıt tarihi : 02/12/10 Yaş : 34 Nerden : iran tebriz
| Konu: SERDAR ORTAÇ, BULGARLARI DA MEST ETTİ! Salı Nis. 05, 2011 4:14 am | |
| Geçtiğimiz günlerde, Bulgaristan'ın en beğenilen seslerinden Emanuela'nın albümünde, hem "dansöz" şarkısının müziğini, kullanmak, hem de düet yapması için ünlü sanatçı Serdar Ortaç'a bir teklif geldi. Karşılıklı anlaşıldı.
Klipte de oynama teklifi gelince ünlü sanatçı, Bulgaristan'a gitmek üzere yola çıktı ve kısa sürede klip çekimini tamamlayıp Türkiye' ye geri döndü.
Dansöz'ün, Bulgarca adaptesi olan “ Pitam te posledno ” (Son Kez Soruyorum) adlı şarkının, klip çekimi aralıksız olarak toplam 18 saat devam etti. Bulgar yönetmen Jordan Petkov ve sanat yönetmeni Avgustina Markova tarafından çekilen bu klipte, Bulgaristan'ın en ünlü 6 bayan dansçısı da yer aldı.
Serdar Ortaç, hem Bulgarca telaffuzundaki ustalığı ve yeteneği ile hem de klipteki performansıyla çekim ekibin hayranlığını kazandı.
Klibin henüz yayına girmemesine rağmen, şimdiden, Bulgar televizyonu Fan TV'de yayınlanan kamera arkası görüntüleri, ilk günde Internet üzerinde on binlerce hayran tarafından tıklandı.
Şarkının Türkçe çevirisi:
SANA SON KEZ SORUYORUM Serdar: Herşeyimi bir dilenciye mi verdin ? Hiç bir hatıra bırakmadın değil mi ?
Emanuela: Belki kıyafetlerimi bir başkası giyiyor Onlardan nefret ediyorum
Senden geri alabilir miyim onları ?
Serdar: Bir gün bile ağladın mı ? Bir gün bile sarhoş oldun mu?
Bir kez bile çaresizce küfrettin mi ?
Emanuela: Bir gün bile için yandı mı ? Kimseyle kavga ettin mi ? Beni özlediğinde başkalarına gittin mi ?
Serdar: Birisi ağladı Birisi acı çekti
Ve bu kişi eskiden senindi
Serdar: Sana son kez soruyorum Neden gittin ? Yanlıştı Ama bana umut ver
Emanuela: Sana son kez soruyorum Bir şeyler kaldı mı ? Bana yalnızca umut ver | |
|
sima95 ALIŞAN SORFAN
| Konu: Geri: SERDAR ORTAÇ, BULGARLARI DA MEST ETTİ! Salı Nis. 05, 2011 11:36 pm | |
| HERKES HAYRAN DEIL MI ZATEN SERDARA | |
|
SERDAR ORTAÇ FANI ADMİN SORFAN
Mesaj Sayısı : 800 Kayıt tarihi : 22/11/10 Yaş : 26 Nerden : Azerbaycan-Bakü
| Konu: Geri: SERDAR ORTAÇ, BULGARLARI DA MEST ETTİ! Salı Nis. 05, 2011 11:58 pm | |
| Aynen Simacım tüm dünya SERDAR ORTAÇA HAYRAN Shady-m sana da teşekkürler paylaşımın için canım | |
|
sima95 ALIŞAN SORFAN
| Konu: Geri: SERDAR ORTAÇ, BULGARLARI DA MEST ETTİ! Çarş. Nis. 06, 2011 11:09 pm | |
| AYSENCIM HAKKETEN TUM DUNYA HAYKIRIYORUM SERDAR SENI COK SEVIYORUM | |
|