Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç dün gece Reina’dan çıkarken Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi. Ayaklıgazete.com’un haberine göre, geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs’ta sahne alan Serdar Ortaç sevenlerine harika bir müzik ziyafeti çekmişti.
SAHNE ŞOVU!
Kıbrıs’ta sahne alırken ‘’Bana yıllardan beri kumar oynadığım için kızan annem, makinaya sardı. Oyundan kafasını kaldıramadığı için konserime bile gelemedim oda da uyuyor’’ demişti. Ünlü şarkıcı Ortaç ‘’Arkadaşlar zamanında çok kaybettim, uzun zamandır kumar oynamıyorum. Ben bu sözleri sahne de renk ve neşe olsun diye söyledim ama öyle yazılmadı gazetelere, beni izlemeye gelen insanlara sadece şarkı söyleyerek sıkmak istemiyorum biraz sohbet ediyorum, espri yapıyorum’’ dedi.
GECELERDE TEK BAŞINA!
Mekan çıkışı tek başına çıkan Serdar Ortaç, ‘’İlk defa sizi kızlar olmadan görüntülüyoruz’’ söylemine yanıt olarak, ‘’Yine inanmayacaksınız ama benimle birlikte gezen herkes benim arkadaşım aramızda arkadaşlıktan öte bir bağ yok, bir sene önce sevgilim vardı ama olmadı, eğer bir tane bulursam göğsümü gere gere çıkarım’’ dedi.
BİR AŞK MACERASI DAHA YARIDA KALMIŞ!
Geçtiğimiz günlerde bir bayan arkadaşıyla el ele görüntülenen Serdar Ortaç, ‘’Öyle bir denedik fakat olmadı arkadaşlar’’ diye konuştuktan sonra arabasına binerek evinin yolunu tuttu.