Meslektaşı Tolgahan Sayışman ile birlikte aşk yaşayan Serenay Sarıkaya, sevgilisinin rol icabı bir başkasıyla öpüşmesinden rahatsızlık duymayacağını söyledi.
"Adanalı" dizisi ile tanınan ve ardından verdiği cesur pozlarla gündeme gelen Serenay Sarıkaya "Lale Devri" dizisinde sevgilisi Tolgahan Sayışman'la kamera karşısına geçiyor. Rol gereği sevgilisi Tolgahan Sayışman'la da cesur sahnelere imza atan Serenay Sarıkaya bu tarz sahnelerde bir başkasıyla da oynayabileceğini söylemekten çekinmiyor. Sevgilisi Tolgahan Sayışman ile mutlu beraberlikleri devam eden Serenay Sarıkaya öpüşme sahneleri ile ilgili olarak konuştu ve "Tolgahan ile öpüşmek benim için zor olmuyor. Biz oyunculuğu kendimize profesyonel iş olarak seçmiş insanlarız. Oyunculuğu seçtiğiniz zaman bu kaçınılmaz oluyor. Hele bir de iki tarafta oyunculuğu seçmişse yapacak bir şey yok. Tolgahan'ın başkaları ile olan öpüşme sahneleri de beni rahatsız etmiyor. Bir oyuncu bunları göze almalı" diye konuştu.
"SİLİKONUMU SEVİYORUM"
Son günlerde özel hayatının yanı sıra silikonlarıyla da adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, konu göğüslerine silikon taktırmasına gelince, "Ben halimden memnunum. Silikon taktırdığım için rahatsızlık duymuyorum" dedi. Sarıkaya silikon operasyonundan sonra daha cesur dekolte giymekten de çekinmemişti.