KOÇBugün, sizin için yeni başlangıçları işaret ediyor. Gelecek sene içinde ne yapmak istiyorsanız planlayın. Kafanıza bu planları başarı ile uygulayacağınızı yerleştirin. Sosyal, kültürel veya romantik girişimler ile eğlenin. Sahip olduğunuz iyimserlik, kendine güven ve liderlik yetenekleri bugün daha kuvvetlenmektedir. Bunları avantaj olarak kullanın. Bencillikten ve kibirden uzak durun. Fazla harcamalardan, sizi zorlayabilecek söz vermelerden ve her konu ile ilgilenmekten kendinizi korumalısınız. Bilincinizi genişletmek için yeni fırsatlar arayın ve kullanın. Gezegensel enerjileri doğru düşünce tekniği ile destekleyin.
Günün Olumlaması: Yaşamımla inançlarım arasındaki ilişkiyi biliyor ve dengeliyorum, dikkatli ve özenli yaşıyorum.
BOĞABugün zihniniz içe dönük olarak kendiniz ve yapmayı başardıklarınız üzerinde iç gözlem yapar. Bu süreç, kişinin kendini analiz etmesi bakımından çok önemlidir. Hayatın her alanında kazanılan deneyimler ile aynı hataları yapmamak üzere yeni bir safha başlar. Bugünkü gezegensel enerjiler oldukça önemli. Siz Boğaların hayatında yeni başlangıçlar açılacaktır. Hayatta bir dönem sona ermekte ve yeni bir dönem başlamakta. 2008'den bu yana çeşitli deneyimler kazandınız. Şimdi bunları kullanma zamanıdır. Bu enerjiler içinde büyük umutlarla beklenen ve tüm hayatı etkileyecek bir yenilik veya başarı ortaya çıkabilir.
Günün Olumlaması: Beni güçsüz bırakan ve sınırlandıran bütün inançlarımı bir bir değiştiriyorum. Yerine beni geliştiren, büyüten inanç ve düşünceleri koyuyorum.
İKİZLERBugün karşı cinsle yanlış yolda takışabilirsiniz. Küçük şeyler, sizin onlara sinirlenmenize neden olur. Davranışlarınız, karşınızdaki insanı incitebilir. Hesaplanan bir kızgınlık olmayabilir, sadece onlarla aykırı bir yolda buluşabilirsiniz. Belki de siz soğukkanlı iken onlar kızgındır. Belki onlar huysuz iken siz değilsiniz. Hangisi olursa olsun, çevrenizdeki insanlar, özellikle size yakın olanlar aynı duyarlılık ve anlayışta buluşmazlar. Özellikle sevdiğiniz insanla aranızda fikirler konusunda bir uçurum olabilir. Agresif olmak yerine yumuşak davranmak, anlaşma zemini sağlayacaktır. Öfkeli bir güç kullanmak yerine biraz romantizm daima yararlıdır.
Günün Olumlaması: Bolluk ve bereket içindeyim, bütün ihtiyaçlarımı rahatça karşılayacak kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum.
YENGEÇBugünkü gezegensel enerjilerle olaylara karşı çok duyarlı davranıp aşırı hassas davranışlarınız ortaya çıkacaktır. Dünyada var olan ve gelişen her şey sizi etkilemek için oluşuyor gibi. Kendinizi saldırı altında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Hayatta pek çok aksaklık bu zamanda ortaya çıkabilir. Hastalıklar, borçlanmalar, iş kayıpları ve diğer olumsuzluklar bu transitin eserleridir fakat bu etki sadece bir günlüktür. Bu süreç içinde depresyonlar ve ruhsal bozulmalar görülebilir. Bu zararlı etkileri atlatmanın tek yolu sabırlı olmak ve geçmesini beklemektir. Meditasyon ve dua gibi ruhsal enerjinizi yükseltecek çalışmalar yapın.
Günün Olumlaması: Çalışarak, emek vererek ve paylaşarak yaşadıkça bolluk bana akar. Sahip olduğum zenginliği paylaşırken verdiklerimin bana çoğalarak geri geleceğini bilirim.
ASLANBugün inatçılığınız güçlenebilir. Sınırlarınızı zorlayabilirsiniz ama başkalarıyla aynı şeyleri yapmaktan kaçının. Açık görüşlü olmaya özen gösterin şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp kendinizi daha da geliştirme zamanı. Beraberliği devam edenler romantik süprizlerle karşılaşabilir, beraberliği olmayanlar ise aradığı aşkı bulabilir. Karşınıza çıkan tüm fırsatları değerlendirin, kendinize güvenin ve yaptıklarınızı ortaya koyun. Çabalarınızın karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Fırsatlar kapınızı çalarken kapıyı açıp ben buradayım demeyi bilin.
Günün Olumlaması: Nefes aldığım her ana şükrediyorum, yaşamımın her anı önemli, yaşamımdaki herkes değerli, ben onlardan, onlar da benden sürekli yeni şeyler öğreniyor ve birbirimizi geliştiriyoruz.
BAŞAKParayla ilgili konularda acele karar vermemeli, fırsat gibi görünen olayları da iyice incelemeli ve bu konuları bir sonraki güne ertelemelisiniz. Seyahat etmeyi düşünüyorsanız tam zamanı. Eş ya da sevgiliyle romantizmin artacağı bu dönemde var olan sıkıntıları çözmeniz için sunulmuş. Bugünkü gezegensel enerjileri doğru kullanmalısınız. Çevre ve arkadaşlıklarınızın önem kazanacağı bugün, kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve iletişime fazlasıyla önem gösterin. Dikkat etmeniz gereken tek nokta finansal konular. Ani karar vermeden önce her şeyi iyice araştırın, sözleşme ve kontrat gibi belgeleri iyice okumadan imza atmayın.
Günün Olumlaması: Bir elim bana sunulan bolluğu almak için yukarıda diğeri ise muhtaç olana vermek için aşağıdadır. Böylece ben paylaşarak ruhsal ve yaşamsal zenginliğimi geliştirerek arttırırım.
TERAZİBugün sosyal ve romantik fakat zorlu ve yeni deneyimler kazanmaya hazır olmalısınız. Diğer insanların sizin ne söylediğinize aldırmadıklarını göreceksiniz. Hatta sizin varlığınızı bile hissetmedikleri olabilir. Bunun nedeni sizin gerçek duygularınızı açıklayacak doğru kelimeler bulamamanızdır. Zihinsel disiplin bugün kuvvetli değildir. Zayıf bir yargı gücünün alışkanlıklara yansıması olasıdır. Önemli ve büyük kararların alınmasını yarına bırakmanız doğru olacaktır. Bugün sevdiğinizin gönlünü almak isterken potlar kırabilirsiniz!
Günün Olumlaması: Emek verdiğim her şey bana zenginlik katar, ben ürettiklerimle emek verdiklerimle insanların hayatına anlayış sağlık güzellik ve yeni bir bakış açısı katarım.
AKREPBekar Akrepler için yeni bir ilişki, söz, nişan gibi konular gündeme gelebilir. Sevgilinizle ya da eşinizle en güzel zamanlardan birini yaşayabilirsiniz. Genel anlamda ilişkilerinizde denge ve uyum hakim olacak. İş arıyor ya da iş değişikliği düşünüyorsanız yapacağınız girişimler olumsuzlukla sonuçlanacaktır. İşle ilgili ani karar ve tepkilerden uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Sabırlı olun ve kimsenin sizi kızdırarak istediğine ulaşmasına izin vermeyin. Telefon, bilgisayar gibi elektronik eşyalarınıza dikkat edin ve bilgilerin yedeklerini alın. Ufak tefek arızalar başınızı ağrıtabilir. Şans oyunlarında da şanslı süreçtesiniz. Bunu değerlendirin.
Günün Olumlaması: Bağışlıyor ve bırakıyorum, anlıyor ve biliyorum, kendi hayatımın yaratıcısıyım. Seçerek, planlayarak yaşamımı güzelleştiriyorum benim hayat amacıma en uygun kişileri, sevgi, anlayış, ifade ve özgürlük için yaşamıma kattım. Onlarla gelişiyor ve bilgileniyorum.
YAYBugün değerlendirmeye aldığınız konularda sizi mutlu edecek sonuçlar alma ve başarılı olma zamanı. İşyerinizde beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ego anlaşmazlıkları özellikle otoritelerle ve yönetici pozisyonundaki insanlarla gündeme gelebilir. Sakin bir görünüm çizin ve tartışmaların içine girmemeye bakın. Başkaları ile aranızda gerginlikler oluşturmasına fırsat vermeyin, kazanan siz olacaksınız. Bu sürecin sonunda kariyerinizde hızla bir yükseliş söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinizde üçüncü kişilerin yorumlarına nazikçe tepkinizi koyun ve beraberliğinizin keyfini çıkarın.
Günün Olumlaması: Her an, her deneyim bu planı açığa çıkarıyor, zafiyetimi güce, acıyı, sevince ve yengiye dönüştürmek için her şey benim hayrıma işliyor.
OĞLAKBugün ruhsal gücünüz zirveye çıkar. Kendi gücünüzün farkına varırsınız. Sevdiğinizi mutlu etmek için tatlı bir heyecan içinizi sarar. Sezgileriniz bugün oldukça kuvvetlidir. Gördüğünüz rüya ve sezginizin rehberliğine güvenin. Karşılaşacağınız olaylar konusunda sizlere yardımcı olacak bir güçtür bu. Dikkat etmeniz gereken nokta ise, kendinizi muhtemelen duygusal bir şekilde ifade edeceksiniz. Eğer üzüntü hissediyorsanız, sizin karamsarlığınızı paylaşmayan insanlar ile anlaşmakta güçlük çıkartacaksınız. Bununla beraber, kendinizi sakin ve huzurlu hissediyorsanız çok iyi bir dinleyici olabilirsiniz. Geri planda başkaları ile paylaşılan bir ilgi alanı varsa insanlarla anlaşmanız ve bunlara odaklanmanız olasıdır.
Günün Olumlaması: Sadece kendim olmayı seçiyorum. Mükemmel olmak yerine kendim olmayı şeçiyorum çünkü gerçek mükemmeliğin bu olduğunu biliyorum. Her bir deneyimim bana yeni şeyler öğretir ve büyüyerek gelişirim.
KOVAYaşamınızda emek ve sevginizin karşılığını alacağınız süreçlerdesiniz. Eş, sevgili ve dostlarınızla bağlarınız kuvvetlenerek birlikte hareket etmenin keyfini yaşayacaksınız. İyi bir haber alabilirsiniz. Bu haber aile bireyleri ile ilgili olabileceği gibi, zam, ikramiye, sürpriz bir gelişme de olabilir. İlişkisi olanlar birbirinize sevginizi göstermekten çekinmeyin ve var olan sorunları çözümleyin bugün. Canınız istemese bile işinizle ilgili hiçbir şeyi ertelemeyin ve kendinizi ön plana çıkarın. Kariyerinizi olumlu yönde destekleyecek insanlarla vakit geçirin.
Günün Olumlaması: Bugüne kadar isteyip de başaramadığım ne varsa, bugünden sonra her şeyi sevgiyle kucaklayarak başarmak için kendime söz veriyorum.
BALIKBeraberlikleri devam edenler, yaşadığınız stresli günlerden sonra yorgun düştünüz. Hayatınızda denge ve uyumu sağlayabilmek için kendinize yönelin ve ne isteyip istemediğinizin kararını verdikten sonra ilişkinizle ilgili kararlar alın. Arkadaşlarınızla vakit geçirin. Kendinizi her zamankinden daha iyi ifade edeceğiniz bugün oldukça popüler olacaksınız. Arkadaşlardan gelecek beklenmedik fırsatlar yeni tanışmalar ve yeni heyecanlar yaşamınızı renklendirebilir. Ayaklar ve ayak bilekleri ile ilgili ufak tefek kazalara karşı temkinli olmanız gereken bir gün.
Günün Olumlaması: Her zamankinden daha güçlü, kararlı ve cesur bir yolda ilerliyorum.