KOÇBurçlar aleminde ateşin yakıcı gücü olarak bilinen siz Koç burçları, yaşamınıza baştan sona yeni bir yön vereceğiniz, kararlar alacağınız ve hayallerinize ulaşacağınız yepyeni bir gün sizleri bekliyor. Gökyüzünün bugünkü şifresi "Ben yerine biz diyebilmeyi öğrenmek." Bu şifre, hayatınızda birçok şeyi daha kolay hale getirecektir. Bekar koçlar evlilikle ilgili kararlar alacaksınız. İş hayatınızda beklenmedik fırsatlar kapınızı çalabilir. Ani kararlar vermeden iyice araştırarak, temkinli davranışlar sergileyerek, işe koyulun.
Günün Olumlaması: Deneyimlediğim her olay yaşamımı kolaylaştırıyor ve ben gelişerek aydınlanıyorum.
BOĞAGökler sizleri, hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız konusunda hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesinizi, cesaretinizi harekete geçirecek. Bilgilerinizi ve tecrübenizi insanlarla paylaşarak bir yıldız gibi yükselecek, insanların sevgi ve desteğini kazanacaksınız. Düşlerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz muhteşem bir gün. Çevreniz genişleyecek. Sizi yürekten destekleyen, hedefe yürürken yanınızda olan kişilerle başarının mutluluğunu paylaşacaksınız. Haydi Boğalar, farklılığınızı ortaya koyabileceğiniz bu muhteşem günü iyi değerlendirin!
Günün Olumlaması: Yaşamımın her anı mucizelerle dolu. Amaçlarıma ve hedeflerime sarsılmaz bir güvenle, kolayca ve büyük bir keyifle ilerlerim.
İKİZLERGökler bugün, size en güzel enerjilerini gönderiyor. Bugünü en iyi şekilde değerlendirin. Hangi alanda sesinizi duyurmak istiyorsanız o alanda harekete geçin. Yüksek hedeflerinizi belirleyin ve sevdiklerinizin desteğiyle, emin adımlarla yürüyün. Evren size yenilenmeniz ve isteklerinizin gerçekleşmesi için şahane bir gün armağan etmekte. Bunun değerini bilin. Gün içinde karşınıza hayatınızın kadını ya da erkeği çıkabilir. Evlilik yolunda önemli kararlar alabilirsiniz. Özel hayatınızda sürpriz gelişmelere hazır olun.
Günün Olumlaması: Bolluk ve bereket; hayatımın her anında içinde olduğum, aldığım ve verdiğim her şeyi kapsar.
YENGEÇBurçlar aleminde suyun akıntısını ruhlarıyla birleştiren Yengeç burçları, gezegensel enerjiler, sizi sevgi konusunda disipline etmekle başlayacak. Sevmek ve sevdiklerinize emek vermenin zevkini, önemini daha derinden anlayacaksınız. Sevdiğiniz insanların sorumluluklarını her zamankinden daha fazla üzerinize alacaksınız. Hayal aleminden çıkıp mesleğinizle ilgili konularda daha gerçekçi davranacaksınız. İdealist davranışlar sergilemekten çekinmeyin. Gücünüzü sonuç alamayacağınız, riskli işlerde harcamamaya özen gösterin. Bolluk ve bereket temsilcisi Jüpiter, yaratıcılığınızı artırarak bilgi ve tecrübe sahibi olmanızı sağlayacak.
Günün Olumlaması: Yaratıcılığımı kendim için en iyi yollarla ifade edebilmede içimdeki bilgeliğe güveniyorum.
ASLANGezegensel enerjiler, gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için sorumluluklarınızı gözden geçirerek kendinize öz eleştiride bulunmanız için uyarıcı. Bugüne kadar yaşadıklarınızdan dersler çıkaracaksınız. Bundan sonra yaşayacaklarınız da sizin için son derece önem taşıyacak. Aile büyüklerinizle ilgili konular gündeme gelebilir ve sizi zorlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Kendinize sonsuz güvenmeli, net kararlar vermelisiniz. Ailevi konularla ilgili sorunlarda, bireysel kararlar vermek yerine, ailece birlikte kararlar vermeniz sizin için hayırlı olacaktır.
Günün Olumlaması: Hayatımdaki tüm insanlar beni destekliyor ve seviyor. Sürekli hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşıyorum.
BAŞAKBugün, dargın olduğunuz akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda çok önemli gelişmeler olacak. Var olan düzeninizi yükseltip yenileyeceğiniz bir dönemin içerisine gireceksiniz. Bu süreç içinde çok sabırlı olun ve sakın yılmayın. Büyük başarılar sabır ve emekle gelir. Kariyerinizle ilgili çok ciddi şanslar kapınızı çalacak. Şimdi arınma zamanı, hayatınızı baştan aşağı yenileyin. Özel ve iş hayatınızda tam anlamıyla yenileneceğiniz, geçmişi ve sizi üzen konuları geride bırakıp yepyeni kararlar alacağınız bir dönemin içerisindesiniz.
Günün Olumlaması: Pek çok olumlu fırsat ve durumla karşılaşıyorum. Yeni bilgileri kolayca ve zevkle özümseyebiliyorum.
TERAZİGökyüzü, kendinizin farkına varıp sezgilerinizin sesini dinlemeniz gereken çok önemli bir süreçte olduğunuza işaret etmekte. İş hayatınızla ilgili olanakların size gelmesini beklemeyin. Bunu siz yaratın ve kendinizi engellemeyin. İç dünyanızdaki güvensizlik ve gel gitlerin sizi engellemesine izin vermeyin. Birliktelikleri olanlar ya da evli çiftler; bugün içinde eşinizin baskı ve kontrollerine maruz kalmanız mümkün. Bu durum sizi sinirlendirip kırabilir. Sizlere tavsiyem, birbirinizle güç mücadelesine girmeyin. Baskın gelmek adına, sonradan pişman olacağınız davranışlar sergilemek yerine ortak noktada konuşarak çözümler bulun. Mutluluğunuzu perçinlemek için biraz uğraş vermeniz gerekebilir.
Günün Olumlaması: Yaratıcılığım, kim olduğumun bir ifadesi. Ben yetenekli ve yaratıcı bir insanım.
AKREPGökler, iş ve özel hayatınızdaki ortaklıklarda tüm gücüyle sizleri destekliyor. Hayatınızda hemen hemen her konu hakkında önem sırasına göre önceliklerinizi belirleyeceğiniz bir dönemin içerisindesiniz. Ortaklıklarda çok seçici, sınayıcı ve tedbirli kararlar almalısınız. Evli olan Akrep burçları eşleriyle maddi konularla ilgili kararlar alabilirler. Alınan kararların olumlu sonuçlanabilmesi için çok açık bir dille fikirlerinizi beyan etmelisiniz. Bugün, hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı harekete geçirin. Kendinizi yaptığınız işle alakalı tüm konularda çekinmeden ortaya koyun. Mesleki kariyeriniz için yapmanız gerekenleri planlamanız şart. Sonuçta kazanan siz olacaksınız.
Günün Olumlaması: Hayatımın yüce planını adım adım onu tanıyor, kabulleniyor ve uyguluyorum.
YAYGezegensel enerjiler; aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren faaliyetleriniz ve çocuklarınızla alakalı konularda sizi disiplin altına almaya devam ediyor. Karşılaştığınız insanlar, yaşadığınız ilişkiler veya çocuklarınız tarafından oldukça baskı altındasınız. Burada sizi zorlayan sebeplerden biri, yanlış seçimleriniz konusunda inat etmeniz. Bu süreç bitecek ve sizler geriye dönüp baktığınızda, yaşadığınız bu sıkıntıları aslında kendinizi geliştirmek ve daha iyi seçimler yapmak için çektiğinizi anlayacaksınız. Karşınıza çıkan kişilerin veya yaşadığınız ilişkideki sorunların kendi gerçeğinize ulaşmanızdaki önemini lütfen unutmayınız.
Günün Olumlaması: İçimdeki ışık; şimdi, burada, bedenimde, zihnimde ve ilişkilerimde mucizeler yaratıyor.
OĞLAKGöksel enerjiler; eski sistemler içinde yer almak veya eski düzeninizi sürdürmek yerine, yenilenmekten yana hareket edip, görüşlerinizi de bu yönde geliştirmeniz için sizleri harekete geçiriyor. Bugün yaşadığınız sorunların temelinde yatan nedenleri iyice tespit ederek bunları değiştirmeye çalışmalısınız. Kendinizi yeniden ele alarak, eksiklerinizi ve yanlışlarınızı düzeltmeli, kendi gerçeğinizi yaratmaya çalışmalısınız. Seçimlerimiz kaderimiz gibidir. Doğru seçimlerde bulunmak için önce kendinizi tanımanız ve ne yapmak istediğinizi kararlılıkla oluşturmanız gerekiyor.
Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve hayatıma sevgi dolu ilişkileri çekiyorum. İlişkilerimde güçlü ve sevecenim.
KOVAGökler, bugün sizlere önemli mesajlar vermekte. Kendi kişisel özelliklerinizin farkında olarak, yakın planda yer alan kişilerle daha uyumlu, sevgi dolu ve paylaşımla hareket etmeniz yönünde sizleri motive ediyor. Satürn; doğası gereği disiplin altına alıcı bir enerji yayar, kişinin kendi karakter özelliklerinden taviz vermeden fakat eksiklerinin de bilincinde olarak kendini düzenlemesi yönünde bir baskı uygular. Doğal olarak sizler de bugünden itibaren iletişim, haberleşme, çevrenizdeki insanlarla bağlantı kurma, eğitim hayatınız, girişimleriniz, sözel ifadeniz konusunda baskı altına alınabilirsiniz. Dikkatli bir şekilde düzenlemelerde bulunursanız bu dönemi gayet rahat geçirebilirsiniz. Bugün iş birliğinde bulunmaya istekli, kendi içinizdeki sevgiyi başkalarına sunma konusunda adil ve sorumluluklarınızın farkında olarak hareket etmeniz gerek.
Günün Olumlaması: Sonsuz sevgi, mükemmel yaşamıyla zihnimi dolduruyor ve bedenimi heyecanlandırıyor.
BALIKGökler bugünkü enerjilerini kendinizle yüzleşmeniz adına üzerinize yansıtmakta. Sadece kendi fikirleriniz ve inandıklarınız konusunda değil, başka kişilerin de inanç ve fikirlerine saygı göstermek durumunda olduğunuzun farkına varmalısınız. Bunu başarana kadar Satürn'ün baskısı altında olacaksınız. Bugün dışarıdan destek görmeyi kabul etmeyeceksiniz. Oysaki diğer insanlarla kaynaşıp birlikte hareket etmeyi ve gerektiği yerde yardım istemeyi unutmamanız gerekiyor. Bugün; ilişkiniz, eğitim hayatınız, ortaklıklarınız ve yakın çevrenizle ilgili konularda ciddi analizler yapmalısınız. Kendinize güvenmeli ve sağduyulu bir şekilde ilerlemeye çalışmalısınız.
Günün Olumlaması: Bugün yaşamımdaki her olumlu şeyi görmeye niyet ediyorum. Ben mutluyum ve bolluk içindeyim.