KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  SERDAR ORTAÇSERDAR ORTAÇ  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Sayın site üyeleri ve misafirleri en çok paylaşım ve katılım yapan üyemize ödül var,Ödül sitedeki gruplara üye olmaktan ibaretdir.Yönetim tarafından hangi gruba üye yapılacak olmanız sitedeki paylaşımlarınızın,katılımlarınızın sayısından ve sitede aktiv olma zamanınızdan asılıdır..Bundan asılı olarak grup Admin,Co Admin,Süper Moderatör,Moderatör ve ya Haberci ola bilir.Saygılarımızla SERDAR ORTAÇ FAN SİTESİ YÖNETİMİ.

16 Ağustos Günlük Burç Yorumları

YazarMesaj
shady serdar
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
shady serdar

16 Ağustos Günlük Burç Yorumları Empty
MesajKonu: 16 Ağustos Günlük Burç Yorumları   16 Ağustos Günlük Burç Yorumları Icon_minitimeSalı Ağus. 16, 2011 4:33 am

KOÇBugün sosyal yaşamınızı hareketlendirecek enerjilerle kuşatılacaksınız. Bu enerjiler altında yeni biriyle tanışabilirsiniz. Evli olanlar ise, eşinizle romantizmi yoğun olarak yaşayabileceğiniz; aşkınızı alevlendirecek güzel bir gündesiniz. Gezegensel enerjiler kariyeriniz için potansiyellerinizi arttıracaktır. Fakat iş arkadaşlarınıza karşı dikkatli olun. Onlarla ya da onların sebep olacağı olaylar yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bugün potansiyellerinizin farkında olun ama aşırı özgüvenli davranmaktan kaçının. Gerçek başarıya ulaşmak için sistemli bir şekilde çalışın ve gayretli olun.

Günün Olumlaması: Yaşam sürecinin en iyi olanı sağlayacağına güveniyorum. Tüm ilişkilerim uyum içinde.
BOĞABugün çevrenizdeki bazı insanlar sizleri öfkelendirecekler. Kesinlikle sakinliğinizi muhafaza edin. Hiçbir eğriyi siz düzeltemezsiniz. Dobra tavrınızı kendinize saklayın ve öfkeye kapılıp başkalarının amaçlarına ulaşmalarına izin vermeyin. İşinizle ilgili ihtiyacınız olan bilgilere ulaşmak zor ve bazen imkansız olacak sayelerinde. Kararlı ve ısrarcı olun. Sonunda ihtiyacınız olan bilgilere ulaşacaksınız. Bugün sizi zorlayacak insanlara karşı azimle direnin. Harika bir sürecin içindesiniz. Sezgileriniz size ruhsal yolculuğunuzun gelişmesine rehberlik edecek.

Günün Olumlaması: Yaradan şimdi bana yolumu gösteriyor. İçsel bilgeliğim bana rehberlik yapıyor.
İKİZLERBugün işinizle ilgili zor bir karar almak zorunda kalabilirsiniz. Tercih yapmakta oldukça zorlanabilirsiniz. Ya riske girip kazançlı çıkacaksınız ya da geride kalıp bir fırsat kaçıracaksınız. Tercih sizin. Fakat karar alırken; hangi insanlara güvendiğiniz ve hangi sözlerin yerine getirileceği oldukça önemli. En iyi kaynağınız insanlardır. Bu yüzden görüşme taleplerinde bulunun. Sorular sorun, tavsiyeler alın. Bugün öğrenebileceğiniz her türlü bilgi, genel anlamda olduğu kadar kariyeriniz içinde paha biçilemez olacak. Gözünüzü, kulağınızı dört açın.

Günün Olumlaması: Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor. Her türlü zenginliği kendime çekiyorum. Evrendeki tüm iyiliklere ve bolluğa açığım.
YENGEÇBugün ilişkileriniz pozitif yönde ilerleyecek. İnsanları yörüngenize çekeceksiniz ve onlar da aynı şeyi size yapacaklar. İlişkilerinizde geçen ay yaşadığınız gerginlikler bugün de tekrarlanabilir. Ortak fikirlerde bulunamazsanız bile bir anlayışa erecek noktada olacaksınız. İlişkinizde başka çatışmaları alevlendirecek hassas konulardan kaçınmanız faydalı olacaktır. Bugün kredi almak istiyor ya da ev gibi önemli bir satın alma gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız; dikkatli olmanız gerekecek. Şartlar göründüğü gibi olmayabilir. O yüzden tüm belgeleri okumadan imza atmayın veya gerekirse işinin uzmanına danışın. Kendinizi anın heyecanına kaptırıp harekete geçmeyin.

Günün Olumlaması: Ey yüce yaradanım ben hangi yolu seçmem gerektiğini berrak bir biçimde görmek istiyor ve bu vizyonu birlikte şekillendirmek istiyorum. Bana yol işaretlerini göster ki, bir hata yapmayayım.
ASLANGezegensel enerjiler bugün, geçen hafta yaşadığınız sıkıntılarla ilişkili olarak birkaç sorun çıkabilir. Sonuç sizi memnun etmese de her seferinde akşama doğru tatlıya bağlanacak. Aynı zamanda kimsenin, size doğru gelmeyen bir şey yapmaya zorlamasına izin vermeyin. Sosyal yaşamınız oldukça hareketli olacak bugün. Bekârsanız bu gezegensel dizilim gelecek vaat eden bir ilişki içine girmenize neden olabilir. Bir arkadaşınız sayesinde biriyle tanışabilirsiniz. Ayrıca uzun zamandır arkadaş olduğunuz birinin size karşı arkadaşlıktan çok daha fazlasını hissettiğini de öğrenebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben, şimdi olmayı arzu ettiğim her şeyim! Her gün, onu gerçekten tezahür ettirene dek, güzel varlığımı gözümde canlandırıyorum. Ben tertemiz bir çocuğum, benim tüm ihtiyaçlarım şimdi ve ebediyen karşılanıyor.
BAŞAKBugün uzun zamandır arkadaş olduğunuz birisinin size özel duygular beslediğini öğrenebilirsiniz. Ay enerjisiyle iş yükünüz artacak, dolayısıyla önceden planlarınızı yapın. Dikkatli davranmazsanız geri plana düşebilirsiniz. Dikkatiniz dağılacak ve zaman kaybedeceksiniz. Bugün para kayıpları yaşayabilirsiniz. Yeni kişisel hedeflere odaklanın ve kararlı hareket edin. Arkadaş ve meslektaşlarınızla dışarı çıktığınızda değerli eşyalarınıza dikkat edin; kayıplar yaşamanız olası.

Günün Olumlaması: Bugün bolluğu görmeye niyet ediyorum. Ben mutluluğum, ben şifayım.
TERAZİHak etmediğiniz maddi ve manevi olaylarla oldukça sarsıldınız. İnsanları kendiniz gibi görmekten vazgeçin artık. Yeteri kadar zarar görüp yaralandınız, kendi değerinizin farkına varma zamanı geldi. Yeteneklerinizden asla şüphe etmeyin, sizin diğerlerinden faklı olduğunuzu en çarpıcı şekilde ortaya koyan özelliğiniz; içinizde var olan, evrenin size hediyesi yetenekleriniz. Kendi benliğinizi fikirlerinizi ortaya koyarak; diğer insanlarla ortaklaşa düşünüp, işbirliği içinde bulunmayı kendinize görev edinmelisiniz. İş hayatınızda yenilikler sizleri bekliyor. Güçlü insanlarla takım ruhu içerisinde hareket etmek sizi hak ettiğiniz yere taşıyacaktır.

Günün Olumlaması: Ben daima; en doğru kişiye, en uygun anda, en doğru sözcüklerle, davranışlarla ve sevgiyle kendimi ifade edebilmeyi seçiyorum.
AKREPBugün hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız ve hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesiniz cesaretinizi harekete geçirecek. Bilgilerinizi, tecrübenizi insanlarla paylaşarak; bir yıldız gibi yükselecek; insanların sevgi ve desteğini kazanacaksınız. Gezegensel enerjilerin yaptığı olumlu açılar, aşk hayatınızda olumlu ve sürpriz olayların gerçekleşeceğinin habercisidir. Bugün eşiniz ya da sevgilinizle önemli kararlar alabilir; aşkınızı tazeleyebilirsiniz. İletişim gezegeni Merkür’ün geri hareketi özel hayatınızda mutluluğu yakalamak ve sahip çıkmak adına sizleri daha fazla mücadele etmeniz konusunda disipline edecek.

Günün Olumlaması: Geçmişi affediyorum ve serbest bırakıyorum. Yaradanım tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır.
YAYBugün kendinize sonsuz güvenmeli; net kararlar vermelisiniz. Ailevi konularla ilgili sorunlarda, bireysel kararlar yerine, ailece birlikte kararlar vermeniz sizin için hayırlı olacaktır. Dargın olduğunuz akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda çok önemli gelişmeler olacak. Var olan düzeninizi yükseltip; yenileyeceğiniz bir dönemin içerisine gireceksiniz. Bugün içinde çok sabırlı olun ve sakın yılmayın. Büyük başarılar, sabır ve emekle gelir. Kariyerinizle ilgili çok ciddi şanslar kapınızı çalacak.

Günün Olumlaması: Hayatın tüm ihtiyaçlarımı kolayca ve rahatça sağlamasına izin veriyorum. Yüksek benliğime güveniyorum.
OĞLAKGezegensel enerjiler, inançlarınız üzerinde çok etkili olacak. Maddi ve manevi anlamda kendinizi bulmanızda çok önemli etkiler gösterecek. Özel ve iş hayatınızda tam anlamıyla yenileneceğiniz; geçmişi, sizi üzen konuları geride bırakıp yepyeni kararlar alacağınız bir gündesiniz. Yaşamınızda birçok yenilik için kararlar alacaksınız. Sorumluluklar, hayata daha gerçekçi ve sağlıklı yönde bakmanızı sağlayacaktır.

Günün Olumlaması: Yeni öğreti ve bilgileri kolayca ve zevkle özümseyebiliyorum. Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor.
KOVAGezegensel enerjiler, iş hayatınızla ilgili sizden yaşça büyük kişilerden göreceğiniz desteğe işaret etmekte. Geçmişte yaşanan sorunların çözümlenmesine, yeniden yapılanmanıza katkılı olacaktır. Ancak yüksek egonuza yenilir; eski hatalarınızı tekrarlarsanız, yıldızların öğretmeni Satürn sizi oldukça fazla zorlayacak. Oldukça sıkıntılı günler geçirmenize neden olacaktır. Aşk hayatınızda bugün dikkatli olmalısınız. Kolayca maceralar yaşayabilir; eş ya da sevgilinizle ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz, aşkı seçerken beraber olduğunuz kişiyi ve size yaşatacaklarını iyi seçmelisiniz.

Günün Olumlaması: Ben evrenin sonsuz bolluk ve bereketiyle doluyum; sonsuz bolluk ve bereketimi tüm çevreme ve ihtiyacı olanlara kolaylıkla yayıyorum.
BALIKGökyüzü bugün, iş ve özel hayatınızda, ortaklıklarda tüm gücüyle sizi destekliyor. Hayatınızda, hemen her konu hakkında önem sırasına göre önceliklerini belirleyeceğiniz bir dönemin içerisindesiniz. Ortaklıklarda çok seçici, sınayıcı ve tedbirli kararlar almalısınız. Evli Balıklar, eşleriyle maddi konularda kararlar alabilirler. Alınan kararların olumlu sonuçlanabilmesi için çok açık ve net bir dille birbirinize fikirlerinizi beyan etmelisiniz. Bekâr Balıklar ise, hayatınızın kadını ya da erkeği ile karşılaşabilirsiniz. Hatta ilk kez gerçek aşkı yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanıyıp güvendikten sonra; evlilik kararı almanız, ömür boyu sürecek bir mutluluk için doğru karar olacaktır.

Günün Olumlaması: Bilerek ya da bilmeyerek alt ve üst bilincimde oluşturduğum tüm gereksiz ve negatif düşünce kalıplarımı iptal ediyorum. Bunların yerini sevgiyle dolduruyorum.

16 Ağustos Günlük Burç Yorumları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 3 Ağustos Günlük Burç Yorumları
» 4 Ağustos Günlük Burç Yorumları
» 1 Ağustos Günlük Burç Yorumları
» 14 Ağustos Günlük Burç Yorumları
» 2 Ağustos 2011 Günlük Burç Yorumları