KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
KALBİMİZ SERDAR ORTAÇ`LA ATIYOR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  SERDAR ORTAÇSERDAR ORTAÇ  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Sayın site üyeleri ve misafirleri en çok paylaşım ve katılım yapan üyemize ödül var,Ödül sitedeki gruplara üye olmaktan ibaretdir.Yönetim tarafından hangi gruba üye yapılacak olmanız sitedeki paylaşımlarınızın,katılımlarınızın sayısından ve sitede aktiv olma zamanınızdan asılıdır..Bundan asılı olarak grup Admin,Co Admin,Süper Moderatör,Moderatör ve ya Haberci ola bilir.Saygılarımızla SERDAR ORTAÇ FAN SİTESİ YÖNETİMİ.

"O ZAMANLAR ŞAHAN YOKTU BİLE!"

3 posters
YazarMesaj
shady serdar
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
KATILIMCI ve PAYLAŞIMCI SORFAN
shady serdar

"O ZAMANLAR ŞAHAN YOKTU BİLE!"    Empty
MesajKonu: "O ZAMANLAR ŞAHAN YOKTU BİLE!"    "O ZAMANLAR ŞAHAN YOKTU BİLE!"    Icon_minitimeC.tesi Ocak 29, 2011 5:36 am

Şahan Gökbakar'a yanıt verdi

Bir mekan çıkışında Star TV Süper Starlife kameraları tarafından görüntülenen Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde Şahan Gökbakar'ın Playstation'da okuduğu meydana cevap verdi.

Ayakligazete.com'un haberine göre, Şahan Gökbakar'ın "O anı da görüntüleyin" diyerek meydan okuma dozunu arttırdığı konuşması sonrasında Serdar Ortaç: "Ben her türlü hazırım. Sizler organize edin hiç çekinmeden oynarım" dedi. Playstation oynamaya 2000 yılında başladığını belirten Ortaç, "O zamanlar Şahan yoktu bile!" diyerek rakibine göz dağı verdi.(Ayakligazete.com)

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/_o_zamanlar_sahan_yoktu_bile_.htm
j'ötem
ALIŞAN SORFAN
ALIŞAN SORFAN
j'ötem

MesajKonu: Geri: "O ZAMANLAR ŞAHAN YOKTU BİLE!"    "O ZAMANLAR ŞAHAN YOKTU BİLE!"    Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 6:36 am

çok güzel cvp vermişş Smile
eline sağlık cnm bnm
SERDAR ORTAÇ FANI
ADMİN SORFAN
ADMİN SORFAN
SERDAR ORTAÇ FANI

MesajKonu: Geri: "O ZAMANLAR ŞAHAN YOKTU BİLE!"    "O ZAMANLAR ŞAHAN YOKTU BİLE!"    Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 12:22 am

ohhhhh olsun işte
canım abim süper cevaplamış!
Shady-cim canım sana da teşekkürler! Smile Smile Smile
https://serdarortacfan.azerbaijaniforum.com

"O ZAMANLAR ŞAHAN YOKTU BİLE!"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BİR ZAMANLAR SERDAR ORTAÇ'TIN ŞİMDİ NESİN BEN DE BİLMİYORUM!
» “DOĞUMA TEK BAŞIMA GİTTİM, YANIMDA KİMSE YOKTU!..” GÜLBEN ERGEN’İN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN!..
» TATLISES’İN OĞLU, “SPOR PROGRAMLARINDA BİLE KONUŞULUYOR, BURAYA KADAR DÜŞMESİN” DEDİ!
» DEDESİ CİHAN ÜNAL BİLE İLK KEZ GÖRECEK!.. IRMAK ÜNÜL KIZI KAYLA İLE İŞTE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ!..
» Serdar Ortaç yılbaşı gecesi sahne aldığı Grand Cevahir Hotel'den kazandığı parayı görmedi bile